CalaCe ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 (ویرایش شده) سلام من میخواستم لانچر رو روی سیستم دیگه ام نصب کنم که با این ارور لانچر مواجه شدم. اساتید پیشنهاد تون چیه؟ باید چه کاری انجام دهم؟ @ArSaCiA ویرایش شده August 16, 2023 توسط CalaCe نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۶ در 00:36، CalaCe گفته است: سلام من میخواستم لانچر رو روی سیستم دیگه ام نصب کنم که با این ارور لانچر مواجه شدم. اساتید پیشنهاد تون چیه؟ باید چه کاری انجام دهم؟ @ArSaCiA سلام ، داداش میگه لانچر رو کاملا رو پاک کن دوباره نصب کن بازی رو از arsacia.ir دانلود کنید. نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
CalaCe ارسال شده در August 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در 2 دقیقه قبل، Nikotin گفته است: سلام ، داداش میگه لانچر رو کاملا رو پاک کن دوباره نصب کن بازی رو از arsacia.ir دانلود کنید. داداش چند بار حذف و دوباره نصب کردم حل نشده. نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در 2 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: داداش چند بار حذف و دوباره نصب کردم حل نشده. ویندوز چندی اگه ۱۱ هستی منم ۱۱ بودم این ارورا رو زیاد میداد نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
CalaCe ارسال شده در August 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در 5 ساعت قبل، Nikotin گفته است: ویندوز چندی اگه ۱۱ هستی منم ۱۱ بودم این ارورا رو زیاد میداد ۸ است داداش ۲۰۱۲ نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در ۱ ساعت قبل، CalaCe گفته است: ۸ است داداش ۲۰۱۲ نمیدونم حاجی من خودم الان دارم میرم 10 بریزم ولی برو Arsacia فروم بخون شاید کسی مطلبی گذاشته باشه نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
CalaCe ارسال شده در August 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در 2 ساعت قبل، Nikotin گفته است: نمیدونم حاجی من خودم الان دارم میرم 10 بریزم ولی برو Arsacia فروم بخون شاید کسی مطلبی گذاشته باشه چیزی پیدا نکردم داش. حالا یه بار حذف و دوباره نصب میکنم ببینم فیکس شده یا نه ( که کردم چندین بار ) نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در 2 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: چیزی پیدا نکردم داش. حالا یه بار حذف و دوباره نصب میکنم ببینم فیکس شده یا نه ( که کردم چندین بار ) کاملا پاکش کن منم یکم بگردم شاید چیزی یافتم نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
CalaCe ارسال شده در August 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در هم اکنون، Nikotin گفته است: کاملا پاکش کن منم یکم بگردم شاید چیزی یافتم حله داداش نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.