رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

Forbidden کلاه برداری سواستفاده از قوانین

faty1

ارسال‌های توصیه شده

فرم:

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل

faty.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: 

ForbiddeN.png

Cyborg.png

عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل:  

متاسفانه ندارم

توضیحات: جناب آقای Forbidden به بنده اخطار بازرسی میدن و من هم همکاری میکنم ولی ۳ دقیقه بدون هیچ گونه حرکتی یا گفت و گویی و یا بازرسی کردن پیش من وایسادن و من هم فرار نکردم تا اینکه دیدم دوستشون رو صدا زدن و دوستشون اومده مدرک متریال منو باطل میکنن و بعد اون forbidden منو بازرسی میکنن در صورتی که من مدرک متریال داشتم ولی به خاطر سواستفاده از مقامی که دارن فکر کردند می توانند سر بچه پلیر های تازه وارد رو شیره بمالن این افراد دقیقا مثل کلاه بردارا ولی در راه قانون و مقامشون کلاه برداری میکنند هیچ کسی نگفته که FBI به همکارش بگه مدرک متریال یه نفرو باطل کن و بعد من اون رو بگردم انشالله که بالایی ها برسن به داد ما پلیر های تازه وارد و این رو هم من بگم که هر کسی رو در هر دسته وارد نکنید ایشون با اینکا کل دسته ویژه رو زیر سوال بردن که متاسفانه در قوانین عمومی و قوانین دسته ویژه ذکر شده این کار ممنوع است :)

مدارک (فیلم یا عکس): 

m85881_IMG_20230816_132400_415.jpg

z090334_IMG_20230816_132359_667.jpg

x07886_IMG_20230816_132358_366.jpg

g54578_IMG_20230816_132356_675.jpg

u749_IMG_20230816_132354_201.jpg

باتشکر از همگی دست در کاران عزیز در پناه حق 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام خدمت شاکی محترم @faty1

شکایت شما رد شد! لطفا از بخش گزارش اعضای اقلیت های مربوطه اقدام به ارسال شکایت کنید.

بازیکن Forbidden تنها دستور /Frisk را روی شما استفاده کردن و به دلیل نداشتن مجوز Materials قادر به دادن وانتد به شما بوده اند.

لذا اگر شکایت شما نسبت به بازیکن Cyborg در جهت باطل کردن مجوز Materials میباشد از بخش گزارش اعضای اقلیت پلیس اقدام به ثبت شکایت کنید. (لینک)

بسته شد.

Kiya.png

𝐍𝐂

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...