GnGsTeR ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام، این سیستم، سیستم بسیاری خوبیه علل خصوص که جدیدا هکش سخت شده و کار هرکسی نیست توضیحات باگ: ما رفته بودیم بالای گان شاپ دوئل بدیم، یهو 4 وانتد شدیم از بالا بین دیوار هم ایم بگیری رو کاراکتر فروشنده گان شاپ دستاشو میبره بالا اصلا من ایمم رو درو دیوار بود یهو دیدم 4 وانتد شدم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): برید طبقه بالای گان شاپ از بالا جوری تنظیم کنید که رو فروشنده ایم بگیرید، پشت دیوار هم باشید دستاشو میبره بالا 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 این بده 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 بله منم طبقه بالا بودم داشتم با تفنگ بازی میکردم که یهو 4W شدم مخفی کننده Arlo نبینه ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 در 11 ساعت قبل، GnGsTeR گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام، این سیستم، سیستم بسیاری خوبیه علل خصوص که جدیدا هکش سخت شده و کار هرکسی نیست توضیحات باگ: ما رفته بودیم بالای گان شاپ دوئل بدیم، یهو 4 وانتد شدیم از بالا بین دیوار هم ایم بگیری رو کاراکتر فروشنده گان شاپ دستاشو میبره بالا اصلا من ایمم رو درو دیوار بود یهو دیدم 4 وانتد شدم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): برید طبقه بالای گان شاپ از بالا جوری تنظیم کنید که رو فروشنده ایم بگیرید، پشت دیوار هم باشید دستاشو میبره بالا جالبه, از تمامی دیوار ها, فاصله ی دور هم به این باگ میشه برخورد؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 در 19 ساعت قبل، CalaCe گفته است: بله منم طبقه بالا بودم داشتم با تفنگ بازی میکردم که یهو 4W شدم مطالب پنهان Arlo نبینه دیدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 در 1 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: دیدم ❤ ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 @CalaCe بازی میکردی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 در 27 دقیقه قبل، Blank گفته است: @CalaCe بازی میکردی؟ گمونم 1 ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در August 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۹ در 13:03، GnGsTeR گفته است: جدیدا هکش سخت شده و کار هرکسی نیست بلد نیستی ستون مدیر کل؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۹ در 23:33، GnGsTeR گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام، این سیستم، سیستم بسیاری خوبیه علل خصوص که جدیدا هکش سخت شده و کار هرکسی نیست توضیحات باگ: ما رفته بودیم بالای گان شاپ دوئل بدیم، یهو 4 وانتد شدیم از بالا بین دیوار هم ایم بگیری رو کاراکتر فروشنده گان شاپ دستاشو میبره بالا اصلا من ایمم رو درو دیوار بود یهو دیدم 4 وانتد شدم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): برید طبقه بالای گان شاپ از بالا جوری تنظیم کنید که رو فروشنده ایم بگیرید، پشت دیوار هم باشید دستاشو میبره بالا برم امتحان کنم خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در 11 ساعت قبل، Alarm گفته است: برم امتحان کنم باشه؛ از کنار برو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alarm ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 در 11 ساعت قبل، Armour گفته است: باشه؛ از کنار برو چشم عباس اقا خدا برایم کافیست... ما از آن سوخته دلانیم که ز کس کینه نداریم یه شهر دشمن ماست یه دوست نداریم 𝒜𝓁𝒾 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۹ در 23:33، GnGsTeR گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام، این سیستم، سیستم بسیاری خوبیه علل خصوص که جدیدا هکش سخت شده و کار هرکسی نیست توضیحات باگ: ما رفته بودیم بالای گان شاپ دوئل بدیم، یهو 4 وانتد شدیم از بالا بین دیوار هم ایم بگیری رو کاراکتر فروشنده گان شاپ دستاشو میبره بالا اصلا من ایمم رو درو دیوار بود یهو دیدم 4 وانتد شدم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): برید طبقه بالای گان شاپ از بالا جوری تنظیم کنید که رو فروشنده ایم بگیرید، پشت دیوار هم باشید دستاشو میبره بالا یادم باشه برم تست کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۱ در 16:18، MehranS گفته است: بلد نیستی ستون منم بلد نیستم تو بلدی بیا برا من راب بزن در در ۱۴۰۲/۵/۱۹ در 23:33، GnGsTeR گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سلام، این سیستم، سیستم بسیاری خوبیه علل خصوص که جدیدا هکش سخت شده و کار هرکسی نیست توضیحات باگ: ما رفته بودیم بالای گان شاپ دوئل بدیم، یهو 4 وانتد شدیم از بالا بین دیوار هم ایم بگیری رو کاراکتر فروشنده گان شاپ دستاشو میبره بالا اصلا من ایمم رو درو دیوار بود یهو دیدم 4 وانتد شدم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): برید طبقه بالای گان شاپ از بالا جوری تنظیم کنید که رو فروشنده ایم بگیرید، پشت دیوار هم باشید دستاشو میبره بالا حسین جان یکی از سمی ترین و اسیدی ترین باگ بازی رو پیدا کردی ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 به این میگی باگ بیز راب؟ نخوندیم #UCP 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 در 11 ساعت قبل، Supervisor گفته است: به این میگی باگ بیز راب؟ نخوندیم #UCP xd Respect+ 1 انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۲۹ در 10:59، llluminati گفته است: xd Respect+ ماموریت با موفقیت انجام شد. احترام ۹۹۹۹۹۹۹۹+ 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 10, 2023 ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در November 29, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در November 29, 2023 @GnGsTeR با تشکر از گزارش شما، برطرف خواهد شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 5, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 5, 2023 + انتقال یافت 68cd20b41c1b46b476d3e93b0f6137be8bcfb755 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 جوایز برای GnGsTeR واریز شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده