Political ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: نیازی نیست • توضیحات: باسلام ایشون با گان ماشین بنده رو پنچر کرد و دمیج داد داخل عکسم مشخص است هلپر event با گان زد • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک1: https://www.uplooder.net/img/image/22/6187a448456269539feb5e1fd1ec5d4d/Screenshot-۲۰۲۳-۰۸-۱۰-۱۵-۳۸-۱۲-۱۳۵-ir.arsacia.sa.jpg مدارک2: درخواست مدرک ایونت رو دارم + مجازات شدن بر سر نا عدالتی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 طبق قانونی که در e/ گذاشتیم و هلپر در مایک گفت هر کسی که کمپ کنه یا بالا بره از گودال کیل یا کیک میشه من داشتم به ماشینش تیر میزدم چون رفت بالا گودال من بهش تیراندازی کردم دمیج شد اومد پایین زدن بهش مرد. ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 11, 2023 (ویرایش شده) مدرک : مدرک 2 : https://www.uplooder.net//files/a533659a860272f9a115632510913bcb/Record-Event.mp4.html مدرک 3 : ویرایش شده August 11, 2023 توسط Nikotin ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rutten ارسال شده در August 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2023 با سلام و درود خدمت شما شکایت شما در حال بررسی میباشد. • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rutten ارسال شده در August 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 12, 2023 درود خدمت شما دوست عزیز @Nikotin لطفا مدارک رو هرچه سریع تر با پسوند دیگری آپلود کنید فایلتون مشکل داره. • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rutten ارسال شده در August 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 13, 2023 با سلام و درود فراوان شکایت شما تایید شد فرد خاطی مجازات شد +بسته شد. • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • •• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده