Vortlu ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: سوار تاکسی شدم به مشکل اینترنت بر خوردم بعد ریکانکت شدم بعد علامت محاسبه کیلومتر و هزینه تاکسی برام باگ شد و رو صفحه موند - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. سوار تاکسی شین بعد اینترنتون رو خاموش و بعد روشن کنید جوری که ریکانکت شین. @ArSaCiA ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 6, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 @AmirHosseyn با سلام و درود مورد گزارش شده برطرف شد، با تشکر از گزارش شما + انتقال یافت 7ea674dd3d33b1300394b074fac1242d81b611d7 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در December 6, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 13 دقیقه قبل، Toofan گفته است: @AmirHosseyn با سلام و درود مورد گزارش شده برطرف شد، با تشکر از گزارش شما + انتقال یافت 7ea674dd3d33b1300394b074fac1242d81b611d7 جوایز فکر میکنم چند روز گذشته داده شد. با تشکر فراوان از شما ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 6, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 6, 2023 14 دقیقه قبل، AmirHosseyn گفته است: جوایز فکر میکنم چند روز گذشته داده شد. جوایز هر گزارش به صورت مجزا داده میشود 1 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 @Vortlu نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در March 9 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 ۱ ساعت قبل، Toofan گفته است: @Vortlu نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید درود Vortlu هست نیک نیمم با تشکر ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 جوایز برای Vortlu واریز شد. ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده