arminvhz ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://s28.picofile.com/file/8467028768/logs.rar.html - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - - توضیحات کامل مشکل: باسلام چند وقتی هست که گیمم بدون دلیل کرش میکنه و هیچ اروری هم مثل اینکه ( پوشه logs رو در فروم قرار بده) و از اینجور چیزا نمیده لحظه کرش حتی فریز هم نمیشه همون لحظه صفحه بسته میشه.دقیقا مثل Alt f4 کردنه این قسمت رو هم خوندم و تقریبا همشون رعایت شدند نسخه گیمم همون نسخه ی 500 مگی هست که در لینک بالا وجود داره فقط فایل audio نسخه فارسی رو روی این نسخه نصب کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 سلام شما قبل اینکه به مشکل بخورید ، ویندوز یا فایل جدیدی ( رو بازی ) نصب نکردید ؟! نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arminvhz ارسال شده در August 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 فکر نمیکنم یه برنامه ریزر بود که پاک کردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در August 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 26, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۸ در 18:56، arminvhz گفته است: - عکس از محیط کاربری: - لینک پوشه Logs (در داخل پوشه بازی پوشه AGSAL پوشه logs را برای ما فشرده کنید و آپلود کنید و لینک آنرا در اینجا قرار دهید): https://s28.picofile.com/file/8467028768/logs.rar.html - لینک عکس یا فیلم از مشکل/خطا/بازی: - - توضیحات کامل مشکل: باسلام چند وقتی هست که گیمم بدون دلیل کرش میکنه و هیچ اروری هم مثل اینکه ( پوشه logs رو در فروم قرار بده) و از اینجور چیزا نمیده لحظه کرش حتی فریز هم نمیشه همون لحظه صفحه بسته میشه.دقیقا مثل Alt f4 کردنه این قسمت رو هم خوندم و تقریبا همشون رعایت شدند نسخه گیمم همون نسخه ی 500 مگی هست که در لینک بالا وجود داره فقط فایل audio نسخه فارسی رو روی این نسخه نصب کردم لطفا بازی را مجدد نصب کنید و نکته: موقه نصب بازی انتی ویروس را خاموش کنید! نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arminvhz ارسال شده در September 2, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 2, 2023 چند روز پیش بازی رو همراه با GTA San Andreas User Files در فولدر Documents کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم متاسفانه توی این چند روز تعداد کرش ها به نسبت بیشتر شده پوشه logs جدید:https://www.uplooder.net/files/01833217cb814cefe5a32969c04f178a/logs.rar.html @ArSaCiA لطفا رسیدگی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.