merajkzs ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 توی صفحه چت مدام مینویسه (error creating stream 5) که خیلی باعث لگ میشه و اصلا نمیشه باهاش پلی داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 با Steam بازی میکنی؟ نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۸ در 18:24، merajkzs گفته است: توی صفحه چت مدام مینویسه (error creating stream 5) که خیلی باعث لگ میشه و اصلا نمیشه باهاش پلی داد بعضی مواقع بهش برخوردم فکر کنم بخاطر اینترنت ضعیف و سخت کانکت شدن به UCP هستش (مطمئن نیستم) در 7 ساعت قبل، Nikotin گفته است: با Steam بازی میکنی؟ ربطی به Steam نداره برادر من نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در 4 ساعت قبل، Farab گفته است: بعضی مواقع بهش برخوردم فکر کنم بخاطر اینترنت ضعیف و سخت کانکت شدن به UCP هستش (مطمئن نیستم) ربطی به Steam نداره برادر من کور شدم حاجی نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در 1 ساعت قبل، Nikotin گفته است: کور شدم حاجی هعیییی کمتر کتاب بخون داداش نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در 4 ساعت قبل، Farab گفته است: هعیییی کمتر کتاب بخون داداش انشاالله که از کتاب خوندن باشه نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در ۱ ساعت قبل، iSpicy گفته است: انشاالله که از کتاب خوندن باشه میتونه زدن سمپ بیش از حد در روز هم باشه نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در August 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 در 2 دقیقه قبل، Farab گفته است: میتونه زدن سمپ بیش از حد در روز هم باشه عجب نکته ای گفتی ۲ تا معنی داره 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.