Dillon ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 (ویرایش شده) لطفاً پست ها رو اینجا بزارید. پنل کاربری + اسم و سن اگر مهارت خاصی دارید به پستتون اضافه کنید. ویرایش شده August 9, 2023 توسط iAdwin لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 عکس پنل کاربری: اسم: امیر سن: 19 مهارت خاصی: والا مهارت خاصی ندارم ولی اگه کمک بخواید، پایهام 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
arminvhz ارسال شده در August 10, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 10, 2023 عکس پنل کاربری: اسم:آرمین سن:16 مهارتی ندارم ولی میتونم تو سمپ با کیفیت بالا فیلم بگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PadZahr ارسال شده در August 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 14, 2023 پنل کاربری: اسم: نیما سن: ۱۷ مهارت که والا نیاز به گفتن نیست دیگه کیه ندونه من استریمرم البته نا نگفته نمونه منو شما ادوین جان که همین الانم همکاری میکنیم ولی خب برای احترامی که برای شما قاعلم گفتم اینجا فرم رو پر کنم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در August 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 15, 2023 پنل کاربری : اسم : علی سن : 17 کلا آدم پایه ایم رفیقام به من میگن علی چارپایه ولی یه دستی تو ادیت دارم و کلا با اینجور موضوعات حال میکنم و دوست دارم همکاری کنم 1 1 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 عکس پنل کاربری: اسم: علی رضا سن: 16 مهارت خاصی: اگه کمک بخواید، پایه ام. ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در August 19, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 19, 2023 سلام و وقت بخیر خدمت تمامی دوستان عزیز اولین سکانس فیلم برداری در تاریخ 2023-8-20 ساعت 18:30 گرفته میشود @CalaCe @Automat @PadZahr @arminvhz @Cartoon شما دعوت هستید در شرکت در این فیلم برداری موضوع: آموزش های اختصاصی سرور 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در August 20, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 در 22 ساعت قبل، iAdwin گفته است: سلام و وقت بخیر خدمت تمامی دوستان عزیز اولین سکانس فیلم برداری در تاریخ 2023-8-20 ساعت 18:30 گرفته میشود @CalaCe @Automat @PadZahr @arminvhz @Cartoon شما دعوت هستید در شرکت در این فیلم برداری موضوع: آموزش های اختصاصی سرور به دلیل مشکلات اینترنت در تاریخ 2023-8-21 اجرا میشود در همون ساعت با بنده هماهنگ باشید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoster ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 (ویرایش شده) عکس پنل: اسم: حمیدرضا سن:14 مهارت: نمیدونم و اصلا هیچ وقت استریم نکردم و نمیدونم چجوریه ولی اگه کاری از دستم بر میاد بگید XD البته فکر نکنم با لول 19 کاری از دستم بر بیاد ویرایش شده August 21, 2023 توسط hamidreza1234 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Hoster ارسال شده در August 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 الان دیگه من نمیتونم کاری کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در August 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 21, 2023 در 4 ساعت قبل، hamidreza1234 گفته است: الان دیگه من نمیتونم کاری کنم؟ صبور باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در May 2 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 2 سلام و وقت بخیر عصوگیری مجدد داریم برای فیلم برداری علاقه مندان جهت شرکت در فیلم برداری میتوانند: نام: سن: پنل کاربری: مهارت: ارسال کنند لطفا از ایجاد پست نامربوط خودداری کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
amojavad ارسال شده در May 11 اشتراک گذاری ارسال شده در May 11 نام:محمدجواد سن:16 پنل کاربری: مهارت: برنامه نویسی ،کلاهبرداری ،چیت سمپ ،ساخت مود غیر قانونی ،بتاتستر ،جعل مدارک و ... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در May 12 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 18 ساعت قبل، amojavad گفته است: نام:محمدجواد سن:16 پنل کاربری: مهارت: برنامه نویسی ،کلاهبرداری ،چیت سمپ ،ساخت مود غیر قانونی ،بتاتستر ،جعل مدارک و ... داداش مهارت مفید منظورمه ولی اوکیه قبول شد. 1. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sTrEETx ارسال شده در May 12 اشتراک گذاری ارسال شده در May 12 (ویرایش شده) اسم: امیر سن:۱۴ پنل کاربری: مهارت : مهارت خاصی ندارم ولی خوب! ویرایش شده May 12 توسط sTrEETx My account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در July 11 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 11 سلام دوستان عزیز امیدوارم حال دلتون خوب باشه نیازمند چند نفر برای فیلمبرداری هستیم لطفا به صورت فرم زیر ارسال فرمایید ضمن اینکه دوبلر/بازیگر /فیلم نامه نویس/ یک اسپانسر نیازمندیم. در ۱۴۰۳/۲/۱۳ در 09:35، Dillon گفته است: سلام و وقت بخیر عصوگیری مجدد داریم برای فیلم برداری علاقه مندان جهت شرکت در فیلم برداری میتوانند: نام: سن: پنل کاربری: مهارت: ارسال کنند لطفا از ایجاد پست نامربوط خودداری کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
IGNOR ارسال شده در July 12 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12 عکس نام کاربری: نام: محمدرضا سن: ۱۷ مهارت: من هم ادیتور هستم و هم بازیگر هستم یک روز مرد خردمندی گفت: به مولا قسم پول قدرتش از بمب اتم بیشتره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در July 13 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 13 @IGNOR درخواست شما قبول شد. 1.https://agsa.arsacia.ir/players/general/IGNOR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده