رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

در مورد این کلوپ

یک فضا برای استریمر ها
  1. جدید ترین اتفاق های این کلوپ
  2. @IGNOR درخواست شما قبول شد. 1.https://agsa.arsacia.ir/players/general/IGNOR
  3. عکس نام کاربری: نام: محمدرضا سن: ۱۷ مهارت: من هم ادیتور هستم و هم بازیگر هستم
  4. سلام دوستان عزیز امیدوارم حال دلتون خوب باشه نیازمند چند نفر برای فیلمبرداری هستیم لطفا به صورت فرم زیر ارسال فرمایید ضمن اینکه دوبلر/بازیگر /فیلم نامه نویس/ یک اسپانسر نیازمندیم.
  5. اسم: امیر سن:۱۴ پنل کاربری: مهارت : مهارت خاصی ندارم ولی خوب!
  6. داداش مهارت مفید منظورمه ولی اوکیه قبول شد. 1.
  7. نام:محمدجواد سن:16 پنل کاربری: مهارت: برنامه نویسی ،کلاهبرداری ،چیت سمپ ،ساخت مود غیر قانونی ،بتاتستر ،جعل مدارک و ...
  8. سلام و وقت بخیر عصوگیری مجدد داریم برای فیلم برداری علاقه مندان جهت شرکت در فیلم برداری میتوانند: نام: سن: پنل کاربری: مهارت: ارسال کنند لطفا از ایجاد پست نامربوط خودداری کنید
  9. سلام و درود خدمت دوستان عزیز ارساکیا ما از شما دعوت میکنیم برای شرکت در استعداد یابی در خصوص فیلمبرداری یا عکاسی از سرور ارساکیا به بهترین عکاس و فیلمبردار جوایز نفیسی داده میشود از جمله گلد و پول لطفاً اگر میخواهید در این استعداد یابی شرکت کنید فرم زیر را پر کنید : عکس پنل کاربری: اسم: سن: عکس یا فیلم شما: توضیحات درباره ی فیلم یا عکس شما:
  10. صبور باشید.
  11. الان دیگه من نمیتونم کاری کنم؟
  12. عکس پنل: اسم: حمیدرضا سن:14 مهارت: نمیدونم و اصلا هیچ وقت استریم نکردم و نمیدونم چجوریه ولی اگه کاری از دستم بر میاد بگید XD البته فکر نکنم با لول 19 کاری از دستم بر بیاد ?
  13. به دلیل مشکلات اینترنت در تاریخ 2023-8-21 اجرا میشود در همون ساعت با بنده هماهنگ باشید
  14. سلام و وقت بخیر خدمت تمامی دوستان عزیز اولین سکانس فیلم برداری در تاریخ 2023-8-20 ساعت 18:30 گرفته میشود @CalaCe @Automat @PadZahr @arminvhz @Cartoon شما دعوت هستید در شرکت در این فیلم برداری موضوع: آموزش های اختصاصی سرور
  15. عکس پنل کاربری: اسم: علی رضا سن: 16 مهارت خاصی: اگه کمک بخواید، پایه ام.
  16. پنل کاربری : اسم : علی سن : 17 کلا آدم پایه ایم رفیقام به من میگن علی چارپایه ولی یه دستی تو ادیت دارم و کلا با اینجور موضوعات حال میکنم و دوست دارم همکاری کنم
  17. پنل کاربری: اسم: نیما سن: ۱۷ مهارت که والا نیاز به گفتن نیست دیگه کیه ندونه من استریمرم البته نا نگفته نمونه منو شما ادوین جان که همین الانم همکاری میکنیم ولی خب برای احترامی که برای شما قاعلم گفتم اینجا فرم رو پر کنم
  18. عکس پنل کاربری: اسم:آرمین سن:16 مهارتی ندارم ولی میتونم تو سمپ با کیفیت بالا فیلم بگیرم
  19. عکس پنل کاربری: اسم: امیر سن: 19 مهارت خاصی: والا مهارت خاصی ندارم ولی اگه کمک بخواید، پایه‌ام
  20. لطفاً پست ها رو اینجا بزارید. پنل کاربری + اسم و سن اگر مهارت خاصی دارید به پستتون اضافه کنید.
  21.  

• اضافه کردن...