Supervisor ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی موتوری رو رنت میکنین، بار اول که بصورت اتوماتیک Locked هست بقیه و حتی خودتون میتونین در همون حالت Locked هی F کنین و سوار شید. تا زمانی که یک بار قفل رو باز و مجددا قفل کنین. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): gta-sa-2023-08-09-15-21-21-603(1).mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): موتور رنت کنین و در همون حالت Locked بقیه و خودتون میتونین سوار شید. جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HamedKhan ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در هم اکنون، Supervisor گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: وقتی موتوری رو رنت میکنین، بار اول که بصورت اتوماتیک Locked هست بقیه و حتی خودتون میتونین در همون حالت Locked هی F کنین و سوار شید. تا زمانی که یک بار قفل رو باز و مجددا قفل کنین. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): gta-sa-2023-08-09-15-21-21-603(1).mp4 - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): موتور رنت کنین و در همون حالت Locked بقیه و خودتون میتونین سوار شید. برای منم اتفاق افتاده ولی بعضی وقت ها رنت میکنی همون موقع سبزه و موتور بازه که درجا باید قفل کنی شاید برای تو لگ زده قرمز نشون داده و فک کردی قفله در حالی که باز هستش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در August 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 در 23 دقیقه قبل، Hamedcalais گفته است: برای منم اتفاق افتاده ولی بعضی وقت ها رنت میکنی همون موقع سبزه و موتور بازه که درجا باید قفل کنی شاید برای تو لگ زده قرمز نشون داده و فک کردی قفله در حالی که باز هستش اره اون یه باگ دیگه بود دادا، اون فیکس شد ولی این باگ جدید درست شد جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در November 13, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 13, 2023 سلام عزیزم، ممنون بابت گزارشتون! بفرمائید که آیا همچنان این مشکل پا بر جاست؟ COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در November 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در November 14, 2023 سلام، فیکس شده. ولی یک مورد دیگه رو بنطرم باید فیکس کنین. وقتی ما موتوری رو رنت میکنیم، بعد رنت باید اتوماتیک Locked باشه که متاسفانه Unlocked هست و تا رنت میکنیم کارجک میکنن و وانتد هم نمیشه داد بخاطر باگ بازی. جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده WhiteCollar ارسال شده در December 2, 2023 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در December 2, 2023 در ۱۴۰۲/۸/۲۳ در 21:00، Supervisor گفته است: سلام، فیکس شده. ولی یک مورد دیگه رو بنطرم باید فیکس کنین. وقتی ما موتوری رو رنت میکنیم، بعد رنت باید اتوماتیک Locked باشه که متاسفانه Unlocked هست و تا رنت میکنیم کارجک میکنن و وانتد هم نمیشه داد بخاطر باگ بازی. امکانش هست قسمت باگ بازی رو هم بیشتر توضیح بدید؟ به چه دلیلی نمیتونید وانتد بدید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در December 4, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در December 4, 2023 @Supervisor با سلام و درود مورد گزارش شده برطرف شد و از ریستارت بعدی، بعد از رنت کردن، وسیله نقلیه قفل خواهد شد + انتقال یافت a0fec41f622443bd39bde1100b78ec0035bd14d0 ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در March 9 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در March 9 @Supervisor نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در March 26 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در March 26 در ۱۴۰۲/۱۲/۱۹ در 14:11، Toofan گفته است: @Supervisor نام حساب کاربری خود را برای دریافت جایزه ارسال کنید 1 1 جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در April 15 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در April 15 بسته شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده