Vortlu ارسال شده در August 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 9, 2023 (ویرایش شده) - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: من وقتی سوار ماشین هستم و یک ماشین با سرعت به من برخورد میکنه من از ماشین پیاده میشم و سرعت و کیلومتر شمار ماشین رو صفحه میمونه مشکل از سمت اینترنت هم نیست پینگم ۴۰ بود. - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): https://www.uplooder.net/img/image/38/64de84b88a3604266ed9baba3e43dad1/Screenshot-2023-08-09-11-06-03-760-com.miui.videoplayer.jpg - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): با سرعت با یک موتور Fagio حرکت کنید و بگید فردی با اینفرنوس با سرعت ۲۰۰ تا به شما بزنه و شما بعد از Fagio پیاده شوید. @ArSaCiA ویرایش شده August 9, 2023 توسط vartoluYT ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در November 30, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در November 30, 2023 درود، شما Desync هستید (مشکل از ضعیف شدن یا قطع شدن لحظه ای اینترنت، ربطی به پینگ ندارد) بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده