Fayez ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 سلام باز هم سرور خراب شد هم UCP باز نمیشه درست کنید لطفا @ArSaCiA @Toofan لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 دقیقا . چقد اوضاع خراب شده. هعب ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
Blue ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 برای ما هم مشکل داره نمیاد لینک به دیدگاه
MaTTio ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 moshkel chiee! _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 در هم اکنون، HardiN گفته است: طبیعیه منطقه در هم اکنون، iAdwin گفته است: AG:SAMP? این وقت شب ؟ اوکیع. میخواهد کسی گزارش باگ نکنه ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
Dillon ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 امیدوارم این مشکلات مقدمه ای برای AG:SAMP PC باشه لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 @Toofan @ArSaCiA در هم اکنون، iAdwin گفته است: امیدوارم این مشکلات مقدمه ای برای AG:SAMP PC باشه من نزری میدم اگه بیاد 1 ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
amiroal ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 در 4 دقیقه قبل، Fayez گفته است: سلام باز هم سرور خراب شد هم UCP باز نمیشه درست کنید لطفا @ArSaCiA @Toofan اصن یه وضعی لینک به دیدگاه
mamadjackson ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 آره واسه منم رو اندروید نمیاد لینک به دیدگاه
Fayez ارسال شده در August 6, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 در 2 دقیقه قبل، iAdwin گفته است: امیدوارم این مشکلات مقدمه ای برای AG:SAMP PC باشه نه متأسفانه امروز نمیاد 1 لینک به دیدگاه
MaTTio ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 (ویرایش شده) در 4 دقیقه قبل، iAdwin گفته است: امیدوارم این مشکلات مقدمه ای برای AG:SAMP PC باشه hanoz 5 sal ja dare XD ویرایش شده August 6, 2023 توسط FloRiaN _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه
mamadjackson ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 نت عالیه داداچ انگار داریم تو آمریکا زندگی میکنیم گیگابایتیه ایران مشکلی نداره لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 در 3 دقیقه قبل، FloRiaN گفته است: hanoz 5 sal ja dare XD گفتن بتل رویال میاد ولی الان ۲ ساله نیومده ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
Dillon ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 در 7 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: @Toofan @ArSaCiA من نزری میدم اگه بیاد من نذری رو ازت میگیرم لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 در 4 دقیقه قبل، FloRiaN گفته است: hanoz 5 sal ja dare XD بتل رویالم با AG:SAMP میاد موندم تا موقع اومدن AG:SAMP رم چند میخواهد باید برم آپدیت کنم یا با رم ۱ هم میاره در هم اکنون، iAdwin گفته است: من نذری رو ازت میگیرم اوکیع اگه AG:SAMP PC اومد میریم کلاب بار چایی نبات میزنیم در 2 دقیقه قبل، iAdwin گفته است: چند ماه پیش علی و توفان تصمیم گرفتن خیلی بی سر و صدا AG:SAMP موبایل رو منتشر کنن اما آخرش صداش در اومد ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
MaTTio ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 در 3 دقیقه قبل، vartoluYT گفته است: بتل رویالم با AG:SAMP میاد موندم تا موقع اومدن AG:SAMP رم چند میخواهد باید برم آپدیت کنم یا با رم ۱ هم میاره dash alan ba ram 1 miaya arca? _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 (ویرایش شده) در هم اکنون، FloRiaN گفته است: dash alan ba ram 1 miaya arca? آره لگ ندارم اوکیع بی پولی بیداد میکنه. در 17 دقیقه قبل، Fayez گفته است: سلام باز هم سرور خراب شد هم UCP باز نمیشه درست کنید لطفا @ArSaCiA @Toofan علی اساسین دوشواری ندارم تو فروم هم افک کرده ویرایش شده August 6, 2023 توسط vartoluYT ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
Jalinous ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 در 33 دقیقه قبل، iAdwin گفته است: درسته خرابه در 34 دقیقه قبل، Fayez گفته است: سلام باز هم سرور خراب شد هم UCP باز نمیشه درست کنید لطفا @ArSaCiA @Toofan اره To the world you may be one but for me you are my world لینک به دیدگاه
مؤسس Ali ارسال شده در August 6, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 متأسفانه در حال حاضر در دیتاسنتر مشکلی پیش آمده و سرور در دسترس نیست، این مشکل در حال پیگیری میباشد، از صبر و شکیبایی شما ممنونیم. اطلاعات بیشتر در انجمن قرار داده میشود. 2 لینک به دیدگاه
LORDMohammad ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 برق دیتاسنتر های کشور عزیزمون قطع شده لینک به دیدگاه
Proofessor ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 در 36 دقیقه قبل، Fayez گفته است: نه متأسفانه امروز نمیاد گفت نیمه اول تابستپن میاد منم گفتم امروز که تولدمه باید بیاد که نیومد ''.§ ''▌ Proofessor▌ '' §.'' ".".".". §§."."."." ".".".§§."."." ".".§§."." ".§§." لینک به دیدگاه
Dillon ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 (ویرایش شده) در 1 دقیقه قبل، Proofessor گفته است: گفت نیمه اول تابستپن میاد منم گفتم امروز که تولدمه باید بیاد که نیومد تولد منم هست مبارک باشه عرشیا جان ویرایش شده August 6, 2023 توسط iAdwin لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده