Vortlu ارسال شده در August 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 6, 2023 با سلام. من با دایره از بازی بک میدم که مثلاً روبیکا رو چک کنم اما به محض اینکه وارد یک برنامه دیگر میشم و بعد دوباره وارد گیم میشم باید از اول بیام. لطفاً پیگیری کنید. @ArSaCiA @Omid نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
AliExpert ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 سلام در بعضی موارد که Alt + Tab میکنید و برمیگردید اگر گیر میکنه مشکلی نداره با استفاده از Task Manager بازی رو ببندید و دوباره وارد شید. اگر همیشه هست Directx خود را اپدیت کرده Microsoft Visual C++ Redistributable های لازم را نصب کنید. اگر جواب نگرفتید Nvidia Graphic Driver خود را یک بار دیگر نصب کنید. در صورتی که باز هم جواب نگرفتید در این تاپیک اعلام کنید. نقل قول لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 3 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: سلام در بعضی موارد که Alt + Tab میکنید و برمیگردید اگر گیر میکنه مشکلی نداره با استفاده از Task Manager بازی رو ببندید و دوباره وارد شید. اگر همیشه هست Directx خود را اپدیت کرده Microsoft Visual C++ Redistributable های لازم را نصب کنید. اگر جواب نگرفتید Nvidia Graphic Driver خود را یک بار دیگر نصب کنید. در صورتی که باز هم جواب نگرفتید در این تاپیک اعلام کنید. متشکر از پاسخگویی شما اما من از PC استفاده نمیکنم از AG:SAMP ANDROID استفاده میکنم. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
ArmouR ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 اها نقل قول لینک به دیدگاه
HamedKhan ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۵ در 09:04، vartoluYT گفته است: با سلام. من با دایره از بازی بک میدم که مثلاً روبیکا رو چک کنم اما به محض اینکه وارد یک برنامه دیگر میشم و بعد دوباره وارد گیم میشم باید از اول بیام. لطفاً پیگیری کنید. @ArSaCiA @Omid این بستگی به رم گوشی داره و این رفتار خود گوشی هستش برای منم مثلا مرورگر کروم بازه میرم پلتفرم دیگه دوباره کروم رو میزنم صفحه رو دوباره لود میکنه مشکل خاصی از بازی نیست به نظرم نقل قول لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 3 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: متشکر از پاسخگویی شما اما من از PC استفاده نمیکنم از AG:SAMP ANDROID استفاده میکنم. مشکل از سمت شماست احتمالا از اینترنت هست برای من و دوستانم مشکلی به وجود نیومده در این مورد نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
HamedKhan ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در 2 ساعت قبل، TheExpert گفته است: سلام در بعضی موارد که Alt + Tab میکنید و برمیگردید اگر گیر میکنه مشکلی نداره با استفاده از Task Manager بازی رو ببندید و دوباره وارد شید. اگر همیشه هست Directx خود را اپدیت کرده Microsoft Visual C++ Redistributable های لازم را نصب کنید. اگر جواب نگرفتید Nvidia Graphic Driver خود را یک بار دیگر نصب کنید. در صورتی که باز هم جواب نگرفتید در این تاپیک اعلام کنید. خیلی ممنونم تازگیا برای من ارور C++ میاد باید آپدیت کنم نقل قول لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در 8 ساعت قبل، Nikotin گفته است: مشکل از سمت شماست احتمالا از اینترنت هست برای من و دوستانم مشکلی به وجود نیومده در این مورد متشکر نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
AliExpert ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در 13 ساعت قبل، vartoluYT گفته است: متشکر از پاسخگویی شما اما من از PC استفاده نمیکنم از AG:SAMP ANDROID استفاده میکنم. درودی دوباره بعد از ورود به AG-SAMP وارد Game Booster شوید سپس وارد Booster Settings شده و وارد Game DND شوید. تیک Restrict buttons and qestures را فعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در هم اکنون، TheExpert گفته است: درودی دوباره بعد از ورود به AG-SAMP وارد Game Booster شوید سپس وارد Booster Settings شده و وارد Game DND شوید. تیک Restrict buttons and qestures را فعال کنید. با سلام و درود. تشکر مشکل فیکس شد نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
AliExpert ارسال شده در August 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 17, 2023 در هم اکنون، vartoluYT گفته است: با سلام و درود. تشکر مشکل فیکس شد خواهش میکنم , پیروز باشید. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
MaxTeR ارسال شده در August 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 22, 2023 سلام و خسته نباشید من بعضی وقتا تو بازی کرش میشم رام گوشیم ۶ حافظه ۱۲۸ جا دارم مشکل لانچره میشه راهنمایی کنید منو نقل قول Be the one that nobody thought you could be لینک به دیدگاه
ArmouR ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 طبیعی هست نقل قول لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در September 1, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در September 1, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۱ در 00:07، Amirgang212121 گفته است: سلام و خسته نباشید من بعضی وقتا تو بازی کرش میشم رام گوشیم ۶ حافظه ۱۲۸ جا دارم مشکل لانچره میشه راهنمایی کنید منو با سلام. منتظر آپدیت باشید مشکل حل میشود. با توجه به فیکس شدن این مورد. تایپیکبستهشود. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
Nikotin ارسال شده در September 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 28, 2023 تاپیک بسته شود حل شده. نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.