رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

ارسال‌های توصیه شده

عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: url="http://agsa.arsacia.ir/players/general/sherek_khan"]sherek_khan.png[/url]

- توضیح کامل باگ: با سلام، این باگ فکر میکنم برای اندروید هست فقط، من هروقت می‌خوام راب بزنم، اون موقعی، که آدم توی بیز میخواد زنگ بزنه، هرکاری میکنم زنگ میزنه من نزدیک به ده بار ،(شایدم بیشتر) از وقتی که لولم 5شده تا الان که لولم 9هست امتحان کردم هر دفعه بعد از صدای زنجیر نشونه میگیرم روی آدمه و درحالی که نشونه گرفتم اون دست می‌کنه زیر میز و زنگ میزنه ۳بار هم قبل اینکه دست کنه زیر میز تیر زدم بهش و بازم زنگ زده و یه چیز دیگه هم که هست اینه من وقتی نشونه میگیرم روی اون آدمه راب شروع نمیشه باید بهش تیر بزنم تا شروع شه

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): لازم که نیست اگه لازم هم شد وقتی راب پوینتم به ۱۰رسید ویدیو میگیرم

- توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): با اندروید راب بیز کنید و ببینید میتونید وانتد نگیریدی

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 2 ساعت قبل، Sherekam گفته است:

اندروید

این دزدی فکر میکنم توسط باقی اندروید پلیر ها هم تست شده و اگر به این باگ برمیخوردند حتما گزارش میدادند, در هر صورت نیاز داره که بررسی بشه.

در 2 ساعت قبل، Sherekam گفته است:

میتونید وانتد نگیرید

وانتد بعد از شروع شدن Biz Robbery قطعی خواهد بود و راه برگشتی نیست و شما حتما وانتدو میگیرید, این مورد هم در لانچر هم در اندروید هستش و باگ محسوب نمیشه.

ویرایش شده توسط Farab

Farab.png
?????? ??? ??????

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، Farab گفته است:

وانتد بعد از شروع شدن Biz Robbery قطعی خواهد بود و راه برگشتی نیست و شما حتما وانتدو میگیرید, این مورد هم در لانچر هم در اندروید هستش و باگ محسوب نمیشه.

خوب همه جا میگن که اگه وقتی زنگ میزنم کسیکه تو بیز هست روش نشونه بگیرید درست میشه و تماس نمیگیره ولی من همه جوره امتحان کردم نشد اگه که این تماس گرفتن ممکن هست بشه جلوشو گرفت خب بگید من چند روز دیگه راب پوینت گرفتم ویدیو بگیرم و دیگه معلوم شده که کار نمیکنه من همیشه این مشکلو دارم وقتی صدای زنجیر میاد نشونه میگیرم روش ولی درست نمیشه و زنگ میزنه

ویرایش شده توسط Sherekam
لینک به دیدگاه

• ریاست اجرایی

با سلام و درود
متاسفانه این مشکل در AG:Android وجود دارد و در آپدیت بعدی برطرف خواهد شد

╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔

مهربانی من 
دعوتنامه ای برای
سوءاستفاده ی تو نیست.

╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚

لینک به دیدگاه

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...