KINGBATMAN ارسال شده در August 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: من رمز اکانتم رو بهش دادم که برای من تایم بزنه اما بدون اینکه به من بگه رفته تجارت ویژه من رو فروخته و تمام پول های داخل اکانتم رو برداشته • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده August 2, 2023 توسط KINGBATMAN لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chernobyl ارسال شده در August 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2023 درود @KINGBATMAN شکایت شما رد شد. شما مدرکی در جهت دزدی ارائه ندادید. مخفی کننده برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) موفق باشید بدرود بسته شد. 『』 ᴘᴀɪɴғᴜʟ ʟᴏᴠᴇ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده