Destroyer ارسال شده در August 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2023 سلام آقا من هی دارم بازی می کنم 5:55 دقیقه بازی کردم تا 7 اصلا تایم پلی نداد نزدیک خونم هم نبودم AFK هم نکردم jail هم نبودم آقا درست کنین نقل قول Wherever I went, whatever I did, I ended up in a bad mood and despair لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در August 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 5, 2023 منم همینه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 18, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۱ در 19:10، PlayerSamp گفته است: سلام آقا من هی دارم بازی می کنم 5:55 دقیقه بازی کردم تا 7 اصلا تایم پلی نداد نزدیک خونم هم نبودم AFK هم نکردم jail هم نبودم آقا درست کنین منم زیاد اینطوری میشم و فشار میخورم نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱۱ در 20:10، PlayerSamp گفته است: سلام آقا من هی دارم بازی می کنم 5:55 دقیقه بازی کردم تا 7 اصلا تایم پلی نداد نزدیک خونم هم نبودم AFK هم نکردم jail هم نبودم آقا درست کنین آیا سرور از شما سوالی نپرسید؟ نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Narutuuzumaki ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۵/۱۱ در 20:10، PlayerSamp گفته است: سلام آقا من هی دارم بازی می کنم 5:55 دقیقه بازی کردم تا 7 اصلا تایم پلی نداد نزدیک خونم هم نبودم AFK هم نکردم jail هم نبودم آقا درست کنین در زمانی که نزدیکه محل اسپاون خود باشید چه نزدیکه خونه یا Civillian Spawn یا HQ هر ساعت که تو بازی باشین (غیر از زمان SLEEP) سرور از شما سوال میپرسه مثلا میگه رنگ جعبه ی وسطی چیه یا سمته راستی یا سمته چپی یا مثلا میپرسه که ۱ +۲ چی میشه که اگه درست جواب بدید ۱٠ دقیقه به زمان شما اضافه میکنه اگه درست یادم باشه ولی اگه سوالو اشتباه بگید و یا سوال رو نگید ۱٠ دقیقه از زمان شما کم میکنه و PAY DAY هم بهتون نمیده ویرایش شده August 28, 2023 توسط Narutuuzumaki نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در September 5, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 5, 2023 نمیدونم احتمالا باگ هست ولی اگر در کنار خانه سیویل اسپان یا HQ بودید از شما سوال میپرسه اگر سوال رو به اشتباه جواب بدید 10 دقیقه از تایم شما کم میشه نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaTTio ارسال شده در September 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 19, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۶ در 08:54، Narutuuzumaki گفته است: در زمانی که نزدیکه محل اسپاون خود باشید چه نزدیکه خونه یا Civillian Spawn یا HQ هر ساعت که تو بازی باشین (غیر از زمان SLEEP) سرور از شما سوال میپرسه مثلا میگه رنگ جعبه ی وسطی چیه یا سمته راستی یا سمته چپی یا مثلا میپرسه که ۱ +۲ چی میشه که اگه درست جواب بدید ۱٠ دقیقه به زمان شما اضافه میکنه اگه درست یادم باشه ولی اگه سوالو اشتباه بگید و یا سوال رو نگید ۱٠ دقیقه از زمان شما کم میکنه و PAY DAY هم بهتون نمیده اضاف نمیشه فقط در صورتی که اشتباه بگی کم میشه نقل قول _____________________________________________________________________________________ نت هاے سمـ؋ـونے انقلاب رگبار گلولـہ هاے ماست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 در در ۱۴۰۲/۶/۶ در 20:24، Narutuuzumaki گفته است: در زمانی که نزدیکه محل اسپاون خود باشید چه نزدیکه خونه یا Civillian Spawn یا HQ هر ساعت که تو بازی باشین (غیر از زمان SLEEP) سرور از شما سوال میپرسه مثلا میگه رنگ جعبه ی وسطی چیه یا سمته راستی یا سمته چپی یا مثلا میپرسه که ۱ +۲ چی میشه که اگه درست جواب بدید ۱٠ دقیقه به زمان شما اضافه میکنه اگه درست یادم باشه ولی اگه سوالو اشتباه بگید و یا سوال رو نگید ۱٠ دقیقه از زمان شما کم میکنه و PAY DAY هم بهتون نمیده اضافه نمیکنه فقط اگه غلط بگی کم میکنه در در ۱۴۰۲/۶/۱۴ در 13:36، WaR گفته است: نمیدونم احتمالا باگ هست ولی اگر در کنار خانه سیویل اسپان یا HQ بودید از شما سوال میپرسه اگر سوال رو به اشتباه جواب بدید 10 دقیقه از تایم شما کم میشه به جز اینا فکر کنم چند تا اکانت رو یه ip باشه تایم یه اکانت رو حساب نمیکنه من داداشم رو پیسی من بازی میکنه و تایمش شد 5 ساعت دیگه تایم نداد الان رو گوشیش بازی میکنه شد 10 ساعت نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.