8 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام آقا من هی دارم بازی می کنم 5:55 دقیقه بازی کردم تا 7 اصلا تایم پلی نداد نزدیک خونم هم نبودم AFK هم نکردم jail هم نبودم آقا درست کنین 

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منم همینه

لینک به ارسال

در در ۱۴۰۲/۵/۱۱ در 19:10، PlayerSamp گفته است:

سلام آقا من هی دارم بازی می کنم 5:55 دقیقه بازی کردم تا 7 اصلا تایم پلی نداد نزدیک خونم هم نبودم AFK هم نکردم jail هم نبودم آقا درست کنین 

منم زیاد اینطوری میشم و فشار میخورم

لینک به ارسال

در در ۱۴۰۲/۵/۱۱ در 20:10، PlayerSamp گفته است:

آیا سرور از شما سوالی نپرسید؟ 

لینک به ارسال

ارسال شده در (ویرایش شده)
در در ۱۴۰۲/۵/۱۱ در 20:10، PlayerSamp گفته است:

در زمانی که نزدیکه محل اسپاون خود باشید چه نزدیکه خونه یا Civillian Spawn یا HQ هر ساعت که تو بازی باشین (غیر از زمان SLEEP) سرور از شما سوال میپرسه مثلا میگه رنگ جعبه ی وسطی چیه یا سمته راستی یا سمته چپی یا مثلا میپرسه که ۱ +۲ چی میشه که اگه درست جواب بدید ۱٠ دقیقه به زمان شما اضافه میکنه اگه درست یادم باشه ولی اگه سوالو اشتباه بگید و یا سوال رو نگید ۱٠ دقیقه از زمان شما کم میکنه و PAY DAY هم بهتون نمیده

ویرایش شده در توسط Narutuuzumaki

لینک به ارسال

نمیدونم احتمالا باگ هست ولی اگر در کنار خانه سیویل اسپان یا HQ بودید از شما سوال میپرسه اگر سوال رو به اشتباه جواب بدید 10 دقیقه از تایم شما کم میشه

لینک به ارسال

در در ۱۴۰۲/۶/۶ در 08:54، Narutuuzumaki گفته است:

در زمانی که نزدیکه محل اسپاون خود باشید چه نزدیکه خونه یا Civillian Spawn یا HQ هر ساعت که تو بازی باشین (غیر از زمان SLEEP) سرور از شما سوال میپرسه مثلا میگه رنگ جعبه ی وسطی چیه یا سمته راستی یا سمته چپی یا مثلا میپرسه که ۱ +۲ چی میشه که اگه درست جواب بدید ۱٠ دقیقه به زمان شما اضافه میکنه اگه درست یادم باشه ولی اگه سوالو اشتباه بگید و یا سوال رو نگید ۱٠ دقیقه از زمان شما کم میکنه و PAY DAY هم بهتون نمیده

اضاف نمیشه فقط در صورتی که اشتباه بگی کم میشه

لینک به ارسال

در در ۱۴۰۲/۶/۶ در 20:24، Narutuuzumaki گفته است:

اضافه نمیکنه فقط اگه غلط بگی کم میکنه

در در ۱۴۰۲/۶/۱۴ در 13:36، WaR گفته است:

نمیدونم احتمالا باگ هست ولی اگر در کنار خانه سیویل اسپان یا HQ بودید از شما سوال میپرسه اگر سوال رو به اشتباه جواب بدید 10 دقیقه از تایم شما کم میشه

به جز اینا فکر کنم چند تا اکانت رو یه ip باشه تایم یه اکانت رو حساب نمیکنه

من داداشم رو پیسی من بازی میکنه و تایمش شد 5 ساعت دیگه تایم نداد

الان رو گوشیش بازی میکنه شد 10 ساعت

لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری