Aliiseyed ارسال شده در July 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: .. • توضیحات: منو بی دلیل کیل کرد میگه afk بودم در حالی که نه afk بودم نه اخطاری داد جالبیش اینه مایک هم میدادم اگه راست میگه ریکوردشو بفرسته ! • مدارک (فیلم یا عکس): https://s8.uupload.ir/files/ag-sa-0020_81hg.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در July 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2023 بازیکن عزیز من کیل نکردم و به منم ربطی نداره هلپر ایونت کیل کرد و من به ادمین گفتم تورو بک بزنه و نزد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aliiseyed ارسال شده در July 31, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2023 شکایتمو پس میگیرم ! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raiiny ارسال شده در August 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2023 درود شکایت توسط شما پس گرفته شد. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده