AmirVenoM ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: ایشون روی اکانت من اومدن هر چی بود و نبود بر داشتن از جمله Money, Mats, Drugs و مهم ترینش یک ماشین Bullet بود که ۳۴کا اودو داشت و برام عزیز بود (و اینکه من رمزو به ایشون نداده بودم اصلا) • مدارک (فیلم یا عکس): لاگ اکانت معلومه Good Game I think nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirVenoM ارسال شده در August 1, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2023 @Raiiny پیگیری نمیشود؟ Good Game I think nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Raiiny ارسال شده در August 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2023 (ویرایش شده) درود شکایت شما رد شد. شما مدرکی در جهت دزدی ارائه ندادید. نقل قول برای شکایت باید حتما سند و مدرک کافی برای اثبات داشته باشید، تمامی مدارک باید شفاف، واضح و دارای تاریخ، زمان، اسم بازیکن و اسم سرور باشند (شکایت به صورت خودکار رد می شود) بسته شد. ویرایش شده August 1, 2023 توسط Raiiny لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده