Supervisor ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: -*** • توضیحات: با سلام!شکایت اول: از ایشون پرسیدم تبلیغ دیجیکالا چند روز بن داره ولی طبق صحبت با ادمین، اشتباه جواب دادن و مجازاتی نداره!شکایت دوم: ایشون هلپر هستن و من باید ازشون سوال کنم، ایشون از من سوال میکنن! ظاهرا میخواستن در چت [HC] سوال کنن ولی چت بیمورد و اشتباه دادن!شکایت سوم: FEnglish نامناسب! نقل قول !...tabligh kone... !...tabligh kose... • مدارک (فیلم یا عکس):Tabligh.mp4 ما شیشهایم و نداریم باکی از شکستن! جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 با سلام و درود خدمت شاکی عزیز @Supervisorشکایت شما تایید هلپر مربوطه مجازات خواهند شد. یک عدد AV به دلیل پاسخ اشتباه و یک اخطار بابت FEnglish دریافت خواهند کرد. +بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده