Unavailable ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سرعت از یک جا پرش کردم و ماشین نصفش افتاد تو آب اما چون سرعتم زیاد بود از آب افتاد بیرون اما از بیمش کم شد و بعد از چند ثانیه ماشین حین رانندگی tow شد - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 منم به این باگ برخوردم ولی نمیدونم دقیق چطور میشه باگ رو Reproduce کرد ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در July 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 30, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۴ در 20:29، Leyt گفته است: - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: با سرعت از یک جا پرش کردم و ماشین نصفش افتاد تو آب اما چون سرعتم زیاد بود از آب افتاد بیرون اما از بیمش کم شد و بعد از چند ثانیه ماشین حین رانندگی tow شد - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): - شاید نتت ضعیف بوده تو سرور ضعیفه اما برا خودت داشتی رانندگی میکردی ( DC ) بودی و به محض درست شدن نتت رفته تو Tow مطمئنی اینترنت ات اوکی بوده؟ ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ریاست اجرایی Toofan ارسال شده در August 7, 2023 ریاست اجرایی اشتراک گذاری ارسال شده در August 7, 2023 با عرض سلام و درود به محض تماس ماشین با آب بیمه کم میشود و باید مراقب باشید این سیستم در AG:SAMP دقیق تر خواهد شد ╗═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╔ مهربانی من دعوتنامه ای برایسوءاستفاده ی تو نیست. ╝═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╚ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده