52hz ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 امیدوارم هر مشکلی داری برطرف بشه و تو کارت موفق باشی Goodbye 1 نقل قول ?!So what لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 همیشه موفق باشی حمید خان نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 (ویرایش شده) @HamidCPT داش بهترینا رو برات آرزو دارم هر جایی که میری بهترین باشی انشاالله ویرایش شده July 25, 2023 توسط Aboll نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobar ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 موفق باشی حمید جان در پناه خدا نقل قول C₁₇H₂₁NO₄ There can only be one king لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FeaRLeSS ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 @HamidCPT خوشحالم برات, خداحافظ نقل قول 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DawN ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 امیدوارم توی تمام مراحل زندگیت موفق باشی حمید جون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 (ویرایش شده) @HamidCPT داداشم عشق مني انشالله میری سری میایی در تمام مراحل زندگیت موفق باشی ویرایش شده July 25, 2023 توسط Cost نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSpicy ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 موفق باشی عزیز نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SiNER ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۳ در 02:30، HamidCPT گفته است: با سلام خدمت همه ی عزیزان و پلیر های آرساکیا زمان خدافظی من هم فرا رسید و دلم نیومد این حرفا رو نزنم نمیدونم با کدوم اسم اکانت منو میشناسید: در طول این 7 سالی که در این مجموعه بازی کردم با این که فقط گیم بودش اما درس های زیادی گرفتم. تنها نکته ی مهم که به نتیجه رسیدم این بود که صرفا باید برای لذت بازی کرد و نه هدف دیگه ای، و اتفاقاتی که میوفته نباید مهم باشه. بدون شک بهترین دوران بازی سال 2018 بودش و از صمیم قلب دلم برای تمام لحظات و افرادی که نقش داشتن تنگ شده و هیچ وقت اون روز ها تکرار نمیشه. توی این سال با رفیق هایی آشنا شدم که کلن Black Soldiers ماجراش شروع شد و مثل یک خانواده شدیم و از حالت رفیق مجازی خارج شدیم و سفر های زیادی باهم داشتیم و افتخار میکنم که باهاشون آشنا شدم. سال 2020 بود که با همه ی بچه ها از بازی رفتیم. اما تقریبا 8 ماه پیش بود که به شوخی و صرفا جهت مسخره بازی اومدیم اما فکرشو نمیکردم دوباره بخوایم خاطرات خوبی رو بسازیم توی این مدتی که بودم سعی کردم بدون حاشیه بازی کنم و تا جایی که بتونم لذت ببرم و همچنین در حد توان به بقیه پلیر ها کمک کنم و شادشون کنم و امیدوارم که توی این راه موفق شده باشم و کسی ناراحتی ازم نداشته باشه. با افراد خیلی زیادی آشنا شدم و واقعا خوشحالم که باهاشون در ارتباط بودم، چون تعداد زیادی بودن و ممکنه اسم کسی جا بیوفته نام نمیبرم، خودشون میدونن کیا هستن به دلیل یک سری مشکلات شخصی و شغلی دیگه نمیتونم در کنارتون باشم و باید ازتون خدافظی کنم، امیدوارم که منو فراموش نکنید. خداحافظ آرساکیا، ممنون بابت خاطرات خوبی که برام ساختی Hamid نمایش محتوا مخفی @ArSaCiA بهترین لیدری که تو این سرور میشناختم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MaSiH ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 @HamidCPT حمید آقای عزیز، آرزوی بهترین هارو برات دارم، موفق باشی 1 نقل قول 𝑵𝒊𝒈𝒉𝒕 𝑪𝒓𝒂𝒛𝒊𝒆𝒔 𝑭𝒂𝒎𝒊𝒍𝒚 .................................................................. Close ?? ??? ????????? ?? ????, ??? ?? ??? ?????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirVenoM ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 اقا حمید گل ایشاالله بهترین های برای خودت و عزیزات اتفاق بیوفته همیشه سالم و سلامت باشی بهمون موفق باشی نقل قول Good Game I think nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
3PAC ارسال شده در July 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2023 کربلایی امیدوارم در زندگی هم جیبت مثل گیمت پر پول و همیشه در اوج موفقیت باشی نقل قول <> سلامتی مخلوقی که خالق شد<> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cheater ارسال شده در August 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2023 بوس بوس نقل قول ن #حـسرت گـذشتـه# ن شـوق فـردا..! ᴺʷᴬ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.