RyzenBoT ارسال شده در July 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱ در 20:55، Fayez گفته است: با سلام https://www.aparat.com/v/uNrtO اعضای کاپ @Alarm @Iranian @Supervisor Cactos تلاشتون ستودنی ایست شرمنده @Reyhane جون وسط فیلم راب تو هم خراب کردیم دیگه شما به بزرگیت ببخش @SalkhordeyeMariz @Noise شرمنده شما هم هستم دس خوش بچه ها @iKiarash @RGB @Amirops @skeletgod @GodWorld @Dnis @iErfaN @AToMiX @Nicolay @Eren @Rutten @Asir @AMir11 @AliP @FeaRLeSS @AdmBoT @Ryzan @ORTEGA @DoNaLd @Fadly و بقیه عزیزان در نبود من خوش میگذره؟ عالی نقل قول ❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ❖ـــــــــــــــــ❖❖ـــــــــــــــــ❖ ما دوستامونو از دست نمیدیم، فقط یاد میگیریم کیا واقعی ترن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 24, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2023 در 13 دقیقه قبل، Ryzan گفته است: در نبود من خوش میگذره؟ عالی داش بیا برگرد هاستری گرفتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Piruz ارسال شده در July 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 24, 2023 Bah Bah 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 25, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 در 18 ساعت قبل، Yasiiinn گفته است: باید قابیل پیشرو بود روش یا دیگه تابلو شده فدایی حله دا 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Chvrsi ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 در 9 ساعت قبل، Fadly گفته است: Bah Bah نکن بده خودت رو لایک نکن 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 قشنگ بود دس خوش بابا دس خوووش عالی، اما این FTP حساب نمیشه! FTP حالش به اینه که خودت تلاش کنی نه هی هاستر CMD بزنه... ولی خوشم امد @Fayez عالی بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در July 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱ در 22:35، AMir11 گفته است: درکل با این حرکت مخالفم ولی دمتون گرم میاید گند میکشید به بازی کردن ما و بقیه اره...خیلی گنگتون بالاس ولی من هنوز افسوس PC رو دارم.. اون موقع که داشتمش، نمیدونستم چطوری GTA online بیام ای روزگار... انشالله خدا یک خوبشو میده بهت? نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 در 10 ساعت قبل، EverGod گفته است: ای روزگار... انشالله خدا یک خوبشو میده بهت? فدات نقل قول 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ORTEGA ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 چقد دلم برای کم کردن دیز هاسترای ابیوزر تنگ شده ☹? 2 1 1 نقل قول Nᴜᴍʙᴇʀ Oɴᴇ Fᴀᴍɪʟʏ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Wizardry ارسال شده در July 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 26, 2023 در 3 ساعت قبل، ORTEGA گفته است: چقد دلم برای کم کردن دیز هاسترای ابیوزر تنگ شده ☹? نقل قول NuMber One Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LoverBoy ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱ در 21:43، Supervisor گفته است: اونجوری که شما FTP میکنین خود علی گرامی هم بیاد با Minigun بزنه Kill نمیشید داش اینا تازه اومدن بزار حال کنن ما که 100 تا بدتر از اینا رو زدیم 1 نقل قول آنکـہ راخوبےکنیم هارےنگیرבآرزوستـ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 در 13 ساعت قبل، LoverBoy گفته است: داش اینا تازه اومدن بزار حال کنن ما که 100 تا بدتر از اینا رو زدیم Ow نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Reyhane ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۵/۱ در 19:55، Fayez گفته است: شرمنده @Reyhane جون وسط فیلم راب تو هم خراب کردیم دیگه شما به بزرگیت ببخش :)) ویرایش شده July 27, 2023 توسط Reyhane نقل قول °•??? ??? ??? ???? ??????? ?? ???? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 @Fayez میشه اسم اهنگ اولی و دومی رو بهم بگی ممنونت میشم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در July 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 28, 2023 در 15 ساعت قبل، Armour گفته است: @Fayez میشه اسم اهنگ اولی و دومی رو بهم بگی ممنونت میشم 1-Calm Down 2-Allo Allo Allo نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iErfaN ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۵/۱ در 19:55، Fayez گفته است: با سلام https://www.aparat.com/v/uNrtO اعضای کاپ @Alarm @Iranian @Supervisor Cactos تلاشتون ستودنی ایست شرمنده @Reyhane جون وسط فیلم راب تو هم خراب کردیم دیگه شما به بزرگیت ببخش @SalkhordeyeMariz @Noise شرمنده شما هم هستم دس خوش بچه ها @iKiarash @RGB @Amirops @skeletgod @GodWorld @Dnis @iErfaN @AToMiX @Nicolay @Eren @Rutten @Asir @AMir11 @AliP @FeaRLeSS @AdmBoT @Ryzan @ORTEGA @DoNaLd @Fadly و بقیه عزیزان شما تا یاد نگیرید با اینفرنوس و لامبو(@Sanaka) جلو وانتد نمیشه گرفت کاپ نیستین ویرایش شده July 29, 2023 توسط iErfaN 1 نقل قول ??? ??????? Oʅԃ lover ™๓ץรՇเςɭภ1เ.เгรŦค๓ฬคгєՇค~ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Esmail ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 عالی نقل قول تنها یک چراغ است که مرا هدایت میکند و آن چراغ تجربه است. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirVenoM ارسال شده در July 29, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱ در 19:55، Fayez گفته است: با سلام https://www.aparat.com/v/uNrtO اعضای کاپ @Alarm @Iranian @Supervisor Cactos تلاشتون ستودنی ایست شرمنده @Reyhane جون وسط فیلم راب تو هم خراب کردیم دیگه شما به بزرگیت ببخش @SalkhordeyeMariz @Noise شرمنده شما هم هستم دس خوش بچه ها @iKiarash @RGB @Amirops @skeletgod @GodWorld @Dnis @iErfaN @AToMiX @Nicolay @Eren @Rutten @Asir @AMir11 @AliP @FeaRLeSS @AdmBoT @Ryzan @ORTEGA @DoNaLd @Fadly و بقیه عزیزان یکم کوچیک بنویس ماهم بتونیم بخونیم خدایی نقل قول Good Game I think nothing is permanent لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DeaTShoT ارسال شده در July 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2023 هعب نقل قول [] سرم تو لاکه ولی بیاد بیرون دهن خیلیا به فا**....× ⇆ Pishro ↻ ㅤ◁ㅤ ❚❚ㅤ ▷ㅤ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در August 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۸ در 00:59، TheRespecT گفته است: یکم کوچیک بنویس ماهم بتونیم بخونیم خدایی نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 یبار با Fadly 20 25 نفر جمع شدین رستوران کنار LSPD با کمبت 20 نفری خط بودین کیل میکردین میگفتین EZ Cop و این حرفا منم دونه دونه وانتد کیلتونو دادم با یک هولی EZ Cop رو نشونتون دادم. 200k یکجا رفت تو پی چکم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 در ۱ ساعت قبل، LordMeysam گفته است: یبار با Fadly 20 25 نفر جمع شدین رستوران کنار LSPD با کمبت 20 نفری خط بودین کیل میکردین میگفتین EZ Cop و این حرفا منم دونه دونه وانتد کیلتونو دادم با یک هولی EZ Cop رو نشونتون دادم. 200k یکجا رفت تو پی چکم بنازم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Piruz ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 در 1 ساعت قبل، LordMeysam گفته است: یبار با Fadly 20 25 نفر جمع شدین رستوران کنار LSPD با کمبت 20 نفری خط بودین کیل میکردین میگفتین EZ Cop و این حرفا منم دونه دونه وانتد کیلتونو دادم با یک هولی EZ Cop رو نشونتون دادم. 200k یکجا رفت تو پی چکم داش هنوز آماده نبودیم یادمه وقتی باره اول آماده شدیم Sethp 0/ کردم همرو مجبور شدم از اول بدم بار دوم داشتم گان با جون میدادم اینا پلیس کشی رو بدونه من شروع کرده بودن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LordMeysam ارسال شده در September 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 15, 2023 در ۱ ساعت قبل، Fadly گفته است: داش هنوز آماده نبودیم یادمه وقتی باره اول آماده شدیم Sethp 0/ کردم همرو مجبور شدم از اول بدم بار دوم داشتم گان با جون میدادم اینا پلیس کشی رو بدونه من شروع کرده بودن خلاصه که هی اومدم یکی یکی وانتد دادم هی EZ EZ میکردین یه هولی کشیدم نمیفهمیدین چجوری در برین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در September 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 18, 2023 در در ۱۴۰۲/۵/۱ در 21:43، Supervisor گفته است: اونجوری که شما FTP میکنین خود علی گرامی هم بیاد با Minigun بزنه Kill نمیشید در در ۱۴۰۲/۵/۲ در 11:03، Supervisor گفته است: فشار؟ اصلا اهمیتی نداشت برام نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.