Cevin ارسال شده در July 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2023 با سلام و خسته نباشید من یک نفر رو به سرور دعوت کردم و کد رفرال را زد و حتی در صفحه ucp بخش معرفی شده ها هم امد و وقتی لول اپ کرد هم رسپکت جایزه داد ولی ناگهان از لیست معرفی شده های من حذف شد. اکانت خودم اکانت دعوت شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در July 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2023 اتفاقا این موضوع 2 بار برای من هم اتفاق افتاده که بعد از یه مدت از لیست رفرال خارج میشن 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2023 مطمئن نیستم ولی فکر کنم اگر HW اون شخص با شما یکی بشه دیگه مولتی شما محسوب میشه (اون اکانت با سیستم شما وارد شده) درسته؟ ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cevin ارسال شده در July 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2023 اره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در July 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2023 خسته نباشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cevin ارسال شده در July 22, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2023 بر نمیگرده دیگه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 در 17 ساعت قبل، aiem گفته است: بر نمیگرده دیگه؟ نه دیگه مولتیت محسوب میشه ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در August 8, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در August 8, 2023 درود، این باگ نیست. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده