Milad1118 ارسال شده در July 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 7, 2020 در 2 ساعت قبل، xxxmmdkhatar گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات:DM و DB • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/inczoznhdxvo/AG-SA-0042.jpg.htm بنده داشتم یکی از دسته متوسطهای LSV رو kill میکردم که ایشون اومدن جلو من و به صورت غیر عمد تیرم خورد بهشون و از دستور call 110 هم استفاده کردن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در July 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 در 10 ساعت قبل، xxxmmdkhatar گفته است: • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/inczoznhdxvo/AG-SA-0042.jpg.htm ببخشید دخالت میکنم ولی شما میتونستید با Call 110 ایشون رو مجازات کنید نقل قول DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anticheat ارسال شده در July 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 با سلام خدمت دوستان و لیدر @JayDeN TMF اصلا دسته متوسط اونجا نبود اگه مدرک دارید بدید آقا @Milad1118 چرا دروغ میگید؟آقا @JayDeN اگه توجه فرماید ایشون creategun/ کردن و با ماشین منو زیر کردن. DM و DB [مجازات Fw] @CoCaiN ایشون با ماشین منو زیر کردن آقا Ramin0 ایشون creategun m4/ کردن و infernus من آسیب رساندن من از دستور call 110/ استفاده نکردم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CoCaiN ارسال شده در July 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 در 5 ساعت قبل، xxxmmdkhatar گفته است: با ماشین منو زیر کردن. DM و DB [مجازات Fw] @CoCaiN ایشون با ماشین منو زیر کردن آقا Ramin0 ایشون creategun m4/ کردن و infernus من آسیب رساندن من از دستور call 110/ استفاده نکردم. عزیزم DM اینا برای هم فکشنی خودشه شما تنها راحت اینه /Call 110 باید میدادی اگه هم ندادی ربطی به ما نداره شکایت الکی نکنید نقل قول DeathFamily4ever لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JayDeN ارسال شده در July 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2020 @xxxmmdkhatar شکایت شما رد شد در مدرک ارسال شده چیزی معلوم نیست شاید تیرش به شما خورده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shwyn ارسال شده در July 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 10, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام به لیدر عزیز. همونطور که در مدارک معلوم هست ایشون DM کردند. • شاهد ها: _______ • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده July 10, 2020 توسط shynn نقل قول بعضیا خیلی خــــــــــاصن …. ولی حیف که در حد مــــــــــا نیستن….↻↯↯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در July 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2020 (ویرایش شده) @shynn با سلام خدمت شاکی محترم ایشون دیگر در اقلیت نیستن . ویرایش شده July 13, 2020 توسط MyOwnRules نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 در در ۱۳۹۹/۲/۱۰ در 05:06، Hesamii گفته است: @makhmal • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا بهش بفهمون که من شایان نیستم، شایان چند وقتی بازی نمیکنه. دیروزم اومد ایجاد مزاحمت کرد هیچی نگفتم، گفتم شاید دوسته شایانه. ولی ایشون نمیخواد درست شه. مجازات توهین شدت بالا ( مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP). پ.ن: قبل از /Uninvite 80 بهش بگو من شایان نیستم چون فکر کنم بازم نفهمید • شاهد ها: No-One • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در July 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2020 @Shxyan سلام و درود در حال بررسی لطفا صبور باشید... نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در July 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام من داشتم ماشین مروندم و امدن ماشین من را ترکندند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 در در ۱۳۹۹/۴/۲۴ در 16:23، Shxyan گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا بهش بفهمون که من شایان نیستم، شایان چند وقتی بازی نمیکنه. دیروزم اومد ایجاد مزاحمت کرد هیچی نگفتم، گفتم شاید دوسته شایانه. ولی ایشون نمیخواد درست شه. مجازات توهین شدت بالا ( مجازات: اخراج از اقلیت با 80FP). پ.ن: قبل از /Uninvite 80 بهش بگو من شایان نیستم چون فکر کنم بازم نفهمید • شاهد ها: No-One • مدرک/عکس یا فیلم: شزمنده اکانتم دسته خودم نبود، پس میگیرم. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 @Shxyan با سلام شکایت خود را در بازی گفتید پس گرفتید. @mahyar87 سلام و درود در حال بررسی لطفا صبور باشید... نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tom ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 با سالام من شکایت خود را پس مگیرم نقل قول 𝑀𝓎 𝒷𝓇𝑜𝓉𝒽𝑒𝓇 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در July 16, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 16, 2020 @mahyar87 با سلام شکایت خود را پس گرفتید. نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Rame ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM (کشتن 3 بار در کمتر از نیم ساعت) • شاهد ها: خدا • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول .ʙᴇ sɪʟᴇɴᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ʜᴇᴀᴛ ᴏғ ᴀɴɢᴇʀ Gang لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در July 17, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2020 @Rame با سلام خدمت شاکی محترم شکایت شما رد شد زیرا ایجاد مزاحمت بر روی اعضای دسته ویژه و سایر اقلیتهای دسته متوسط مجاز می باشد (حداکثر کشتن 3 نفر در 30 دقیقه) نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در July 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا (80FP) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: در 5 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا (80FP) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: شکایتمو به خاطر لیدر گل TMF پس میگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در July 18, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2020 @DoNaLd شکایت شما رد شد زیرا شکایت خود را پس گرفتید ممنون. نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmOrTiNA ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بی دلیل • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 @AmOrTiNA با سلام خدمت شاکی محترم بازیکن با Fp80خارج شدن از فکشن نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aryaw ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی در چت اقلیت. نکته: شما تنها زمانی مجازات میشوید که همکار شما اقدام به گزارش شما کرده باشد! نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران و یا سایر بازیکنان که با اخراج از اقلیت با 80FP پاسخ داده خواهد شد: - توهینهای با شدت بالا بدون سانسور شدن. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده July 25, 2020 توسط Aryaw نقل قول ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 @Aryaw با سلام خدمت بازیکن محترم بازیکن کیک شدن از فکشن. نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aryaw ارسال شده در July 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 25, 2020 در 56 دقیقه قبل، Aryaw گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی در چت اقلیت. نکته: شما تنها زمانی مجازات میشوید که همکار شما اقدام به گزارش شما کرده باشد! نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران و یا سایر بازیکنان که با اخراج از اقلیت با 80FP پاسخ داده خواهد شد: - توهینهای با شدت بالا بدون سانسور شدن. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: شکایتمو پس میگیرم به خاطره اینکه ایشون قبله شکایته من اخراج شدن. نقل قول ===>W<=== Let's live for ourselves , not to show it to others گوسفندان تمام عمر از گرگ ها میترسند اما در نهایت این چوپان است که آنها رامیخورد Sheep are afraid of wolves all their lives, but in the end it is the shepherd who eats them ==>"?????"<== لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Champion ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در تصویر ها معلوم هست کی ایشون DM میکنند. و عکس /call 110 ها هم هست که قبله این هم این کارو میکرده. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MyOwnRules ارسال شده در July 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 29, 2020 (ویرایش شده) @Champion این بازیکن دیگر در اقلیت نیست و کیک شدن ویرایش شده July 29, 2020 توسط MyOwnRules نقل قول رفیق پرچمون بالاست بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.