FeaRLeSS ارسال شده در October 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 6, 2023 @Semtex شکایت شما تایید شد. @SMaRTy بازیکن در اقلیت حضور ندارد. نقل قول 𝓨𝓸𝓾 𝓭𝓸𝓷𝓽 𝓱𝓪𝓿𝓮 𝓫𝓪𝓵𝓵𝓼 𝓽𝓸 𝓼𝓪𝔂 𝓫𝓾𝓵𝓵𝓼𝓱𝓲𝓽 𝓲𝓷 𝓶𝔂 𝓯𝓪𝓬𝓮 𝓝𝓸 𝓸𝓷𝓮 𝓬𝓪𝓻𝓮𝓭 𝔀𝓱𝓸 𝓲 𝔀𝓪𝓼 𝓾𝓷𝓽𝓲𝓵 𝓲 𝓹𝓾𝓽 𝓸𝓷 𝓽𝓱𝓮 𝓶𝓪𝓼𝓴 𝓝𝓾𝓶𝓫𝓮𝓻 𝓞𝓷𝓮 𝓕𝓪𝓶𝓲𝓵𝔂 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suzhee ارسال شده در December 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی شدت بالا. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://www.uplooder.net/files/114e1480b18c1d09718ec64940dd44a7/Voice-2023-12-27-20-53-13.agrec.html نقل قول از اون موقع که آدم هارو بیشتر شناختم دل بستم به ماشینم...! My account My brothers لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در December 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 27, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: فحاشی و تهدید در چت فکشن • شاهد ها: _ • مدرک/عکس یا فیلم: https://www.uplooder.net/img/image/38/227dadadcfa8b62a375e543f26ae867e/IMG-20231228-012000-437.jpg https://www.uplooder.net/img/image/26/d9a63e5f36e18c7a61a24f2f187bca9a/IMG-20231228-011956-229.jpg 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در December 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 28, 2023 @amirjf شکایت شما تایید شد!@ProFeN شکایت شما در حال بررسی است ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در December 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 30, 2023 @ProFeN شکایت شما رد شد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Peak ارسال شده در January 6 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بی احترامی به اعضای گرو استریت من و این آقا داشتیم duel میدادم منو که زد این حرفو به من زد که من نوبم • شاهد ها: مدرک • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ᴺᴼ ᴼᴺᴱ ᴵˢ ᴹᴼᴿᴱ ᴵᴹᴾᴼᴿᵀᴬᴺᵀ ᵀᴴᴬᴺ ᵞᴼᵁ 🩶𝐓𝐡𝐞 𝐛𝐞𝐬𝐭 𝐫𝐞𝐯𝐞𝐧𝐠𝐞 𝐢𝐬 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐭𝐨𝐩 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در January 7 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7 (ویرایش شده) با سلام و درود خدمت شما شاکی @shayanaghaei محترم. نمونههایی از استفاده از زبان ناپسند در برابر همکاران که با Faction Warn پاسخ داده خواهد شد: - احمق، خر، الاغ، کودن، نوب، سگ، حمال، خفه و سایر اشکال کلمات ناپسند با شدت کم. - توهینهایی که قسمت اصلی آنها سانسور شده اند: **** رو بخور، **** رو بلیس، *** و ... - علائم ناخوشایند و زشت (مانند _|_، _()_ و...) نکته: شما تنها زمانی مجازات میشوید که همکار شما اقدام به گزارش شما کرده باشد! شکایت شما رد شد. موفق باشید. ویرایش شده January 7 توسط Armour نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
EzraeeI ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اقا من داشتم یک ماشین میبردم به جای که بمون اکتیویتی میده همچین چیزی بد داشتم میرفتم یک دفه این اقا رگباری گرفت مارو با تفنگش با اینکه من این اقارو نه میشانختم ونه چیزی خاهش میکنم پیگیری کنید • شاهد ها: مدرک • مدرک/عکس یا فیلم: https://www.uplooder.net/img/image/64/48a2f40f43318a2f96c6f06d3f112382/Screenshot-۲۰۲۴۰۱۰۹-۱۱۵۵۲۹-AGSA.jpg https://www.uplooder.net/img/image/55/2122517edfe71310b77e1967b9c08329/Screenshot-۲۰۲۴۰۱۰۹-۱۱۵۵۳۴-AGSA.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KeLSieR ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: داشتم متریال می بردم بی دلیل به ماشینم تیر زد آمدم پایین کیل ام کرد . • شاهد ها: ----- • مدرک/عکس یا فیلم: مدرک به لیدر محترم @Armour فرستاده میشود. ویرایش شده January 9 توسط FoNix کامل نبودن اطلاعات کاربری نقل قول 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 با سلام خدمت شاکی محترم @hbsbsb شکایت شما رد شد. دلیل: مدارک ارسال شده ی شما واضح نیست که DM صورت گرفته شده است یا خیر باید فیلم داشته باشید یا از مدارک واضح تری استفاده کنید که DM صورت گرفته. با سلام خدمت شاکی محترم @FoNix شکایت شما رد شد. در PV توضیحات داده شد. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Cop ارسال شده در January 10 اشتراک گذاری ارسال شده در January 10 اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM کردن هنگام متریال زدن عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 با سلام و درود خدمت شاکی محترم. @saeedjan شکایت شما رد شد. دلیل: شکایت شما از یک کسی هست که در اقلیت دسته متوسط حضور دارد و دسته متوسط حق تیراندازی به شما را دارد اما باید فرد مربوطه برای ایجاد مزاحمت شما بیش از 3 بار شما رو بکشد تا ما ان را مجازات کنیم طبق قوانین. پ.ن: لطفا برای شکایت های DM از فیلم یا مدارک واضح تر استفاده کنید. شاد باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizo ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین و فحاشی • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 سلام خدمت شاکی محترم؛ @Schizo شکایت شما رد شد. دلیل: توهینی که به شما شده است شدت پایین است و شما همکار بازیکن HuE نیستید و مجازات روی بازیکن اعمال نخواهد شد. بنده از طرف همکار ام از شما پوزش می طلبم. شاد باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KeLSieR ارسال شده در January 13 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: •عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زبان ناپسند شدت کم و توهین بی جهت به من کردند. • شاهد ها: ------ • مدرک/عکس یا فیلم: به لیدر محترم @Armour فرستاده خواهد شد. نقل قول 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در January 13 اشتراک گذاری ارسال شده در January 13 با سلام خدمت شاکی محترم @FoNix شکایت شما رد شد. توضیحات در PV داده شد. توجه: لطفا از شکایت های بی مورد اکیدا خودداری نماید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ResTo ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین و فحاشی • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ 𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒃𝒐𝒅𝒚 𝒂𝒊𝒏'𝒕 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒇𝒓𝒊𝒆𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒆𝒚'𝒓𝒆 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒔𝒄𝒂𝒓𝒆𝒅 𝒕𝒐 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓 𝒆𝒏𝒆𝒎𝒚 ━━━━━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━━━━━ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در January 14 اشتراک گذاری ارسال شده در January 14 @AE7 با سلام. شکایت شما تایید شد و فرد مربوطه از اقلیت اخراج شدند. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTrust ارسال شده در January 19 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: DM کردن • مدارک (فیلم یا عکس): https://uplod.ir/2dkcom4x9zno/VID______________________________.mp4.htm می پردازم بت ...! نقل قول - The Eternal Corps for ever - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeTaM ارسال شده در January 19 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 8 دقیقه قبل، TheTrust گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: DM کردن • مدارک (فیلم یا عکس): https://uplod.ir/2dkcom4x9zno/VID______________________________.mp4.htm می پردازم بت ... سلام دوست عزیز نیگاه کن دسته متوسط میتونی دسته متوسط دیگر رو بزنه بعد دسته متوسط ها با هم دشمن هستن او فهمیدی این مدرک زیاد نیست اوک پس دسته متوسط میدونی میتونه بزنه دسته متوسط دیگر رو برا همین نمیتونی کال بدی دیدی همین گفتم 20 دقیقه قبل، TheTrust گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: DM کردن • مدارک (فیلم یا عکس): https://uplod.ir/2dkcom4x9zno/VID______________________________.mp4.htm می پردازم بت ...! بعد من اکانت Mr_Fire داخل مدرک نیستم داشتم رد میشدم الکی شکایت میکنه عجب اینا هلپر داده بودن میگفتم یکی ما رو میزنه منم اومد پس خواهش میکنم الکی دیگه شکایت نکنین. 22 دقیقه قبل، TheTrust گفته است: فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: DM کردن • مدارک (فیلم یا عکس): https://uplod.ir/2dkcom4x9zno/VID______________________________.mp4.htm می پردازم بت ...! بعد دیدم شما داشتین بچه ها ما را میزدین من هم بچه ها تک بودن زدم همه تان مردین بعد تو شروع کردی به مدرک صد درصد باید رد شه نقل قول هِی زِندِگی میچَرخه…مِثلِ یِ تاس اِمروز حُکم میکُنی…فَردا اِلتِماس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheTrust ارسال شده در January 19 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 ۱ ساعت قبل، GoroBan گفته است: سلام دوست عزیز نیگاه کن دسته متوسط میتونی دسته متوسط دیگر رو بزنه بعد دسته متوسط ها با هم دشمن هستن او فهمیدی این مدرک زیاد نیست اوک پس دسته متوسط میدونی میتونه بزنه دسته متوسط دیگر رو برا همین نمیتونی کال بدی دیدی همین گفتم بعد من اکانت Mr_Fire داخل مدرک نیستم داشتم رد میشدم الکی شکایت میکنه عجب اینا هلپر داده بودن میگفتم یکی ما رو میزنه منم اومد پس خواهش میکنم الکی دیگه شکایت نکنین. بعد دیدم شما داشتین بچه ها ما را میزدین من هم بچه ها تک بودن زدم همه تان مردین بعد تو شروع کردی به مدرک صد درصد باید رد شه خوب دوست عزیز مدرک داری من شروع کردم تو قسمت گزارش اعضا از GSF بزار و بعدش شما دارید میگید بزن بزن helpme بودید ؟؟ و اینقدر پیگیر شکایت نبودی که find کنی بیای دنبالم بگی پس بگیرم اینقدر بترسی از شکایت ! نقل قول - The Eternal Corps for ever - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpineR ارسال شده در January 19 اشتراک گذاری ارسال شده در January 19 @TheTrustشکایت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AkbarGta ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: در هنگام فرار از زندان که داشتم فرار می کردم من را کشت ( وظیفه ی پلیس است نه ایشان ) این حرکت باید به عنوان کشتار دسته جمعی (Kamikaze) یا اخلاق خارج از زندگی (Non-RP) در نظر گرفته شود. • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول غیر ممکن وجود نداره. فقط انجامش بده! و از هیچ چیز نترس. :My Accounts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SpineR ارسال شده در January 20 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20 @AkbarGta شکایت شما تایید شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AlacarD ارسال شده در February 4 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من دارم متریال گت میرم که ایشون میان و کیل میکنن (DM • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://uploadkon.ir/uploads/910d04_24Screenshot-20240204-180345-AGSA.jpg نقل قول MiparastaN Engar Dine Chun Bazi Ba Ma Wine لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.