ArmouR ارسال شده در July 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 درود؛ من با AGSamp وقتی اکانت رو Sleep میزارم و صفحه گوشی خاموش می کنم بعد چند دقیقه که میام میبینم کرش شده دوستانی که از این موضوع اطلاع دارند حتما بگن. @ArSaCiA @Meli نقل قول لینک به دیدگاه
Omid ارسال شده در July 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 19, 2023 Crash نمیشید بلکه time out میشید نقل قول King Of The North Be Hold The King, The Kings of king Diamond Family لینک به دیدگاه
Vortlu ارسال شده در August 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 1, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۲۸ در 15:55، Armour گفته است: درود؛ من با AGSamp وقتی اکانت رو Sleep میزارم و صفحه گوشی خاموش می کنم بعد چند دقیقه که میام میبینم کرش شده دوستانی که از این موضوع اطلاع دارند حتما بگن. @ArSaCiA @Meli در هنگامی که شما گوشی خود رو خاموش میکنید تمام بازی ها و برنامه های که باز هستند بسته میشن بنا براین شما از بازی خارج میشوید. نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه
NightLight ارسال شده در August 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 سلام و درود بنده با کامپیوتر بازی میکنم و جدیدا یهویی بی دلیل کرش میشم الان 2 روز میشه که این اتفاق هی تکرار میشود نقل قول لینک به دیدگاه
ArmouR ارسال شده در August 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در August 28, 2023 کامپیوتر فرق داره داش اون دیگه نمیدونم چشه نقل قول لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.