Fayez ارسال شده در July 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 20, 2023 در 48 دقیقه قبل، SenioR گفته است: آقا من کی گفتم Activity برای کاپ کمه؟ من دارم میگم یجوری نباشه که همه هروقت و هر ساعتی که وانتد گرفتن قبل از اینکه کاپ بهشون برسه برن خودشونو تحویل بدن نه همچین چیزی نمیشه عزیزم نترس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
52hz ارسال شده در July 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۲۸ در 13:33، TheExpert گفته است: خب تصحیح میکنم کجای دنیا یا کدوم گیم وقتی شما مجرم هستید خودتونو زندانی میکنید؟ وقتی که 45 دقیقه طول میکشه وانتد پاک بشه ولی تایم جیل کلا 18 دقیقس نقل قول ?!So what لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Erfan ارسال شده در July 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۲۹ در 08:40، SenioR گفته است: حالا راجب این پیشنهاد دوستمون، به نظر من باید یجوری باشه که باعث کم شدن اکتیویتی دوستان کاپمون نشه نه ببین وقتی کاپی نبود اینطوری بشه که بری خودت رو تسلیم کنی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SenioR ارسال شده در July 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 21, 2023 در ۱ ساعت قبل، Erfan گفته است: نه ببین وقتی کاپی نبود اینطوری بشه که بری خودت رو تسلیم کنی میدونم سید منم همینو گفتم، یه بار دیگه بخون ببین چی نوشتم نقل قول - SenioR - لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GnGsTeR ارسال شده در July 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 22, 2023 با سلام به نظرم باید یک نگهبان بذارن داخل زندان (پشت میز) و ما با مراجعه به ایشون خودمون رو تسلیم کنیم مثل دنیای واقعی که مجرم ها خودشون رو معرفی میکنن و تسلیم قانون میشن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در July 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 23, 2023 خوبه ، اما فقط زمانی که آنلاین یا Duty/ نیستن نقل قول ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vortlu ارسال شده در July 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 31, 2023 واقعا پیشنهاد مفیدیه @Toofan نقل قول ﷽ وُرْتِلُوُ مانندِ اُتِلْلْوُ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Dillon ارسال شده در August 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2023 (ویرایش شده) نظر من (-) هست خب اگر واقعا میخوای تسلیم شی برو Jail بیان arrest بدن ویرایش شده August 2, 2023 توسط iAdwin اصلاخ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در August 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 2, 2023 پیشنهاد خوبیه. هر کس خواست خودش بره معرفی کنه ولی همه که برن خودشونو معرفی کنن پس پلیس چیکار کنه؟ اکتیویتیش نصف میشه ( با اینکه تا حالا پلیس نبودم.) بازم پیشنهاد جالبی بود تشکر از شما. نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
توسعه دهنده Mohny ارسال شده در February 26 توسعه دهنده اشتراک گذاری ارسال شده در February 26 درود، ممنون بابت پیشنهاد/انتقاد شما در راستای بهبود مجموعه خود، آرساکیا گیم. پیشنهاد شما جهت بررسی منتقل شد. در آینده نیز مشتاق پیشنهادات و انتقادات ارزشمند شما هستیم. نقل قول COMFORTABILITY KILLS لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.