Fail ارسال شده در July 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: _ • توضیحات: با سلام.. من باره سومه از این افراد دارم به این دلیل شکایت میکنم و شکایت های قبلی تایید شده ولی تو تاریخچه اینا هیچ محرومیتی نیست و الانم باره سومه.. • مدارک (فیلم یا عکس): خدمت ادمین مربوطه @Leyt ارسال میشه. 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در July 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 18, 2023 باسلام خدمت شاکی محترم @AMir11 شکایت شما پذیرفته شد و افراد خاطی (Its_Clown و Amirunited) مجازات خواهند شد. نقل قول ما آزادی بازیکنان در صحبت و ارتباط با دیگران را حق آنها میدانیم اما استفاده کردن از کلمات ناپسند و توهین به سایر بازیکنان یا استفاده از آنها در چت های عمومی و یا چت های اقلیت ممنوع می باشد. - سطوح 5-1: در ابتدا Kick، و در صورت تکرار 30 دقیقه محرومیت از صحبت. - سطوح 6-9: 120 دقیقه محرومیت از صحبت. + بسته شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده