Blank ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 - عکس از محیط کاربری که می خواهید جوایز را دریافت کنید: - توضیح کامل باگ: تو ShowCarInfo قسمت Neon میزنه None و برای دوچرخه اینا هم خالیه و بهتره پاک شه - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (در صورت لزوم): - توضیح دادن این که چگونه می توانیم خودمان با آن باگ برخورد کنیم. (چگونه آن باگ را Reproduce کنیم): تو عکس معلومه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 تکراری بار سوم برای دوچرخه چون بیمه نداره بهتره که نباشه ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در July 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 در 21 دقیقه قبل، Farab گفته است: برای دوچرخه چون بیمه نداره بهتره که نباشه برای ماشین زده Neon: None ولی برای دوچرخه زده Neon: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 (ویرایش شده) در 2 دقیقه قبل، Blank گفته است: ولی برای دوچرخه زده Neon: الان فهمیدم که ویرایش شده July 14, 2023 توسط Farab ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Blank ارسال شده در July 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 در هم اکنون، Farab گفته است: دقیقا برای همین مورد میگم کلا دوچرخه نه میترکه نه چیزیش میشه کلا بیمه توی سیستمش نباشه مگه پاک نشد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 در هم اکنون، Blank گفته است: مگه پاک نشد؟ نمیدونم برادر من باگارو قاطی کردم این باگو با یه باگ دیگه اشتباه گرفتم من ول کن 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در July 15, 2023 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 درود، گزارش تکراری. بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده