Areno ارسال شده در July 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: با سلام واس درود خدمت مسولان عزیز لیدرها لیدر آقای فرگت هنگام گرفتن تست بنده نا حقی کردند و به نحوی میخواستند من را رعد کنند در یکی از سوالها ایشان که به اینگونه بود (کدام یک از استفاده از این مورد باگها باگ حساب نمیشود ) در یکی از موردها نوشته بودند استفاده از Smoke برای صدمه ندیدن هنگام افتادن از ارتفاع در حالی که همچین دستوری در فروم به اون اشاره نشده که موجب گرفتن AV ۱ از سمت ایشان شد و مورد دوم سوالی از بنده پرسیدند که به این گونه بود (نزدیک شدن به برجی که داخل اون بیل وجود دارد چه مجازاتی دارد ؟ ) در حالی که این قانون در فروم نوشته بود فکشن وارن اون هم در حالی که تو قوانین نوشته بود حذف قانون زیر اما در فروم هنوز این قانون وجود داشت با این حل لیدر این سال را از من پرسید تا من به اشتباه بیفتم و در این کار موفق شد و باعث شد که بنده به یک AV دیگر بگیرم و تست را رد شوم با استفاده از یک قانون که هم اضافه شده هم حذف شده من را رد کردند لطفا مدارک تست از ایشان گرفته شود . • مدارک (فیلم یا عکس): مدارک خدمت مسولان محترم @DrEaMeR ارسال شد با تشکر . 1 1 • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم و مسئولین عزیز در 12 ساعت قبل، Amun گفته است: لیدر آقای فرگت هنگام گرفتن تست بنده نا حقی کردند و به نحوی میخواستند من را رعد کنند متوجه منظورتون نمیشم، می خواستم شما رو رعد کنم؟ در 12 ساعت قبل، Amun گفته است: (کدام یک از استفاده از این مورد باگها باگ حساب نمیشود ) بنده حرفتون رو تصحیح می کنم کدام یک از باگ هایی که نام برده می شوند مجازاتی ندارند* در 13 ساعت قبل، Amun گفته است: در یکی از موردها نوشته بودند استفاده از Smoke برای صدمه ندیدن هنگام افتادن از ارتفاع در حالی که همچین دستوری در فروم به اون اشاره نشده که موجب گرفتن AV ۱ از سمت ایشان شد دوست عزیز لطفا قوانین را با دقت مطالعه فرمایید و سپس شکایت کنید این در قوانین به صورت شفاف امده نقل قول سوء استفاده از باگ: شما مجاز به سوء استفاده از باگها و مشکلات سرور در جهت منافع خود نیستید (مجازات: اخطار) برخی سوء استفادهها در جهت درآوردن پول، دزدیدن اموال و موارد مشابه با ضبط تمامی دارایی ها + 30 روز محرومیت همراه خواهد بود. نمونههایی از سوء استفاده: - سوء استفاده از باگهای C-Bug و Slide-Bug بر علیه بازیکنان.- استفاده از انیمیشنها جهت جلوگیری از صدمه دیدن هنگام افتادن از یک ارتفاع.- استفاده از باگهای تکسچر و مپ بازی هنگامی که شما تحت تعقیب پلیس هستید (یا نیستید) و پنهان شدن از دید آنها. - باگهایی که به شما امکان Unfreeze شدن بدهد. - باگهایی که به شما امکان کشتن بازیکنان به هر نحوی را بدهد. - سایر سوء استفادهها مجازات: در ابتدا با Kick و سپس با اخطار پاسخ داده خواهد شد. در 13 ساعت قبل، Amun گفته است: نزدیک شدن به برجی که داخل اون بیل وجود دارد چه مجازاتی دارد ؟ دوست عزیز طبق قوانین بروز شده این قانون حذف شده و شما باید از قوانین بروز شده تبعیت کنید مدارک ارسال شد. Staff note موفق باشید 1 1 بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در July 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2023 با سلام و احترام خدمت شاکی عزیز @Amun اوقات به کام: شکایت شما در حال برسی می باشد، لطفا صبور باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در July 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 13, 2023 با سلام و احترام خدمت شاکی عزیز @Amun اوقات به کام: طبق شکایتی که کردید، لیدر مربوطه گفتن کدام یک از باگ های زیر مجازات ندارند و شما در پاسخ گفتید اسموک، درحالی که همه آن گزینه ها مجازات دارندو شما باید در جواب میگفتید هیچکدام. مورد دوم هم قانونی حذف شده است که سوال درست بوده و این قانون حذف شده بوده است.+موفق باشید.+بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده