amir0133 ارسال شده در July 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 11, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: خدا. • توضیحات: توضیحات: ایشون بخاطر اینکه تو زندان نگه بانی وجود نداشت به بنده fw دادن و درستم بود ولی ایشون به آقای atlasو dr.dep که آنلاین بودن هیچ عکس العمل نشون نداد مثل اینکه ایشون از بنده عقده داشتن و منتظر یه سوتی از من بودن که اگه رو من زوم میکردن من اصلا وقت پاترول نداشتم خواهشمندم با دقت برسی بشه • مدارک (فیلم یا عکس): Ucp 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ForgeT ارسال شده در July 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2023 با سلام خدمت شاکی محترم @amir0133 بنده زمانی وارد بازی شدم فردی جز شما ندیدم که آنلاین باشند به همین دلیل تنها شما مجازات شدید مدارک ارسال شد Staff note موفق باشید بزرگترین اشتباه زندگیم اونجا بود که فکر کردم اگه با بقیه کاری نداشته باشم بقیه هم کاری با من ندارن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در July 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2023 با سلام و احترام خدمت شاکی عزیز @amir0133 اوقات به کام: شکایت شما در حال برسی می باشد، لطفا صبور باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrEaMeR ارسال شده در July 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2023 با سلام و احترام خدمت شاکی عزیز @amir0133 اوقات به کام: شکایت شما رد شد، عملکرد لیدر مربوطه صحیح بوده است.+موفق باشید.+بسته شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده