HoMi ارسال شده در January 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2018 (ویرایش شده) درود خدمت تمامی مدیران و اعضای محترم مجموعه ی آرساکیا ! • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: پلیر FaVier یک Event برگزار کردن با محوریت LMS ولی در آخر کسی که باقی میموند باید با ایشون Duel میکرد. ایشون Buff رو غیرمجاز اعلام نکردن و من از Fast Runner Buff استفاده کردم و ایشون رو زدم. اما ایشون زد زیرش و گفت بدون Buff ... هم نیستی ! و گفت بدون Buff بزنیم. من باز زدم ایشونو ولی خداروشکر اینبار نزدن زیرش. مدارک توهین ایشون یک اسکرین شات بیشتر نیست. طبق قوانین سرور استفاده از الفاظ رکیک حتی در صورت سانسور کردن هم ممنوعه! • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک توهین FaVier ویرایش شده January 8, 2018 توسط HoMi تصحیح لینک لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HoMi ارسال شده در January 8, 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2018 در 7 ساعت قبل، HoMi گفته است : درود خدمت تمامی مدیران و اعضای محترم مجموعه ی آرساکیا ! • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: پلیر FaVier یک Event برگزار کردن با محوریت LMS ولی در آخر کسی که باقی میموند باید با ایشون Duel میکرد. ایشون Buff رو غیرمجاز اعلام نکردن و من از Fast Runner Buff استفاده کردم و ایشون رو زدم. اما ایشون زد زیرش و گفت بدون Buff ... هم نیستی ! و گفت بدون Buff بزنیم. من باز زدم ایشونو ولی خداروشکر اینبار نزدن زیرش. مدارک توهین ایشون یک اسکرین شات بیشتر نیست. طبق قوانین سرور استفاده از الفاظ رکیک حتی در صورت سانسور کردن هم ممنوعه! • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک توهین FaVier سلامی دوباره. متاسفانه سرویس Picofile دچار مشکلی شده. من لینک جدیدی برای مدرک قرار میدم : لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Mehdi ارسال شده در January 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2018 با سلام شکایت شما رد شد, توهینی در مدارک شما مشاهده نشد +بسته شد. Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده