Mahdi91 ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۵ در 03:05، iAmiRh گفته است: سلام دوستان خسته نباشید بعد از دو سال بازی کردن دیگه تصمیم گرفتم بازی حذف کنم دوستان خیلی خوش گذشت مرسی اومدم بگم که فقط یه عذرخواهی به کسایی اذیتشون کردم یا باعت شدم که ناراحتشون کنم عذرخواهی کنم از بچه هایmedic1 @Dani @Taryak @DoNaLd اگه چیزی گفتیم یا نارحت شدن معذرت. از ادمین های عزیز @MatriX @TheMasTeRاگه چیزی گفتیم ناراحت شدین ببخشید از دوستان عزیزم @KhodeAlireza @MwM @iKiarash iEliya و. بقیه بچه ها عذرخواهی میکنم اگه باز هم ما چیزی گفتیم که از دستمون ناراحت شده باشن و از مؤسسه سرور ArSaCiA تشکر دارم بابت این همه تلاششون برای لین سرور و آرزو دارم که سرور همینجوری پس از 9 سال تلاش و زحمت روز به روز بهتر و بهتر باشه. @ArSaCiA @Ali تنتون سالم و لباتون خندون در کنار خانواده شاد باشید خداحافظ 1 سپهبد حاج قاسم سلیمانی: ولله هرکه تیر سمت این نظام انداخت آواره شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 در 13 ساعت قبل، Xline گفته است: من هم از سمپ فرار کردم جی جی امیدوارم شما هم از سمپ فرار کنی به فکرشم 1 ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
950 ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 موفق باشی. بهترین کار رو کردی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در July 1, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 در ۱ ساعت قبل، GardanKoloft گفته است: موفق باشی. بهترین کار رو کردی مرسی #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در July 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۱۰ در 01:40، Xline گفته است: من هم از سمپ فرار کردم جی جی امیدوارم شما هم از سمپ فرار کنی ما هم قراره فرار کنیم اما نمیدونم کی کسیم نداریم تاپیک خداحافظی بزنیم هعب Coming Soon ... 1 ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در July 2, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 2, 2023 در 6 ساعت قبل، CalaCe گفته است: ما هم قراره فرار کنیم اما نمیدونم کی کسیم نداریم تاپیک خداحافظی بزنیم هعب Coming Soon ... پست بزار نفر اول کامنت بزارم بمولا 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در July 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2023 در 8 ساعت قبل، Xline گفته است: پست بزار نفر اول کامنت بزارم بمولا دادشمی بمولا 1 ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2023 مطلب طنز نبود ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در July 3, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2023 در 9 ساعت قبل، Arshiyam گفته است: مطلب طنز نبود غمگین بود #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در July 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2023 بای !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Arshiyam ارسال شده در July 3, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 3, 2023 در 1 ساعت قبل، iAmiRh گفته است: غمگین بود اگ بای دادی چرا اینجایی هنو 1 هفته میای میگه من برگشتم 1 ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ Nw ✯ ???????? ✯ ◗━━━━━━━━━━━━━━๑۩۞۩๑━━━━━━━━━━━━━━━ ◖ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در July 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2023 در 9 ساعت قبل، Arshiyam گفته است: اگ بای دادی چرا اینجایی هنو 1 هفته میای میگه من برگشتم فکر نکنم. #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در July 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2023 (ویرایش شده) @Jealousy @iAmiRh خداحافظ عزیزم امیدوارم که هرجا هستی موفق باشی به امید دیدار مجدد ویرایش شده July 4, 2023 توسط EverGod اشتباه نوشتن متن 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در July 4, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2023 در 5 ساعت قبل، EverGod گفته است: @Jealousy @iAmiRh خداحافظ عزیزم امیدوارم که هرجا هستی موفق باشی به امید دیدار مجدد ❤ #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOR ارسال شده در July 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 6, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۶ در 19:20، iAmiRh گفته است: /Bieh فکر کنم جوابتو گرفته باشی. @Jealousy عرض همون اسکین لباسم از کل اکانتت بیشتر دیشگه چه برسه به موجودی و.. فهمیدیم مایه و اسکین داری موجودیتم تو ss های شکایتت معلومه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در July 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2023 سلام آقا موفق باشی فقط شوما الان بای دادی یا نه بالاخره؟ بای ندی، راحت تری ها!! 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در July 8, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 8, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۱۵ در 23:39، Luciffer گفته است: فهمیدیم مایه و اسکین داری موجودیتم تو ss های شکایتت معلومه داش سطح شما که پایین پولاتون توی بانک نمیزاری چون این روزا عزیز ادم ناجور زیاده سر ادم کلا بزارع #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
GHIYAM ارسال شده در July 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 هرجا که هستی موفق و پیروز باشی پسر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fail ارسال شده در July 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 (ویرایش شده) در 8 ساعت قبل، iAmiRh گفته است: داش سطح شما که پایین پولاتون توی بانک نمیزاری چون این روزا عزیز ادم ناجور زیاده سر ادم کلا بزارع خودت فهمیدی چی گفتی؟ الان بلاخره متوجه شدم چی گفتی.. پشمامز ریخت چه ربطی داره؟ ویرایش شده July 9, 2023 توسط AMir11 𝕿𝖍𝖆𝖓𝖐 𝕲𝖔𝖉. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Gholdur ارسال شده در July 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۵ در 03:05، iAmiRh گفته است: سلام دوستان خسته نباشید بعد از دو سال بازی کردن دیگه تصمیم گرفتم بازی حذف کنم دوستان خیلی خوش گذشت مرسی اومدم بگم که فقط یه عذرخواهی به کسایی اذیتشون کردم یا باعت شدم که ناراحتشون کنم عذرخواهی کنم از بچه هایmedic1 @Dani @Taryak @DoNaLd اگه چیزی گفتیم یا نارحت شدن معذرت. از ادمین های عزیز @MatriX @TheMasTeRاگه چیزی گفتیم ناراحت شدین ببخشید از دوستان عزیزم @KhodeAlireza @MwM @iKiarash iEliya و. بقیه بچه ها عذرخواهی میکنم اگه باز هم ما چیزی گفتیم که از دستمون ناراحت شده باشن و از مؤسسه سرور ArSaCiA تشکر دارم بابت این همه تلاششون برای لین سرور و آرزو دارم که سرور همینجوری پس از 9 سال تلاش و زحمت روز به روز بهتر و بهتر باشه. @ArSaCiA @Ali تنتون سالم و لباتون خندون در کنار خانواده شاد باشید موفق باشی قلب بسلامت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در July 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 در 11 ساعت قبل، iAmiRh گفته است: داش سطح شما که پایین پولاتون توی بانک نمیزاری چون این روزا عزیز ادم ناجور زیاده سر ادم کلا بزارع من یاد پروف قبلیت میوفتم میترسم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در July 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 موجودی بانک رو برای ستاتون فرستادم پس @Jealousy @AMir11 @Luciffer اهلش نیستم شعاف کنم بزارم اینجا فرستادم شخصی Forum #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در July 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 در 3 ساعت قبل، iAmiRh گفته است: موجودی بانک رو برای ستاتون فرستادم پس @Jealousy @AMir11 @Luciffer اهلش نیستم شعاف کنم بزارم اینجا فرستادم شخصی Forum يه تیتاب طلایی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LOR ارسال شده در July 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، iAmiRh گفته است: موجودی بانک رو برای ستاتون فرستادم پس @Jealousy @AMir11 @Luciffer اهلش نیستم شعاف کنم بزارم اینجا فرستادم شخصی Forum ولی من شعاف میکنم https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20230709_202305_com.huawei.himovie.overseas_ug1g.jpg @SeT ویرایش شده July 9, 2023 توسط Luciffer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در July 9, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در July 9, 2023 (ویرایش شده) دادا شما تو لول 17 46m و اینفو اسکین گلدی 8m داشتی؟ میشه نزدیک 60m ویرایش شده July 9, 2023 توسط iAmiRh اشتباه تایپی #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده