iAmiRh ارسال شده در June 25, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 25, 2023 سلام دوستان خسته نباشید بعد از دو سال بازی کردن دیگه تصمیم گرفتم بازی حذف کنم دوستان خیلی خوش گذشت مرسی اومدم بگم که فقط یه عذرخواهی به کسایی اذیتشون کردم یا باعت شدم که ناراحتشون کنم عذرخواهی کنم از بچه هایmedic1 @Dani @Taryak @DoNaLd اگه چیزی گفتیم یا نارحت شدن معذرت. از ادمین های عزیز @MatriX @TheMasTeRاگه چیزی گفتیم ناراحت شدین ببخشید از دوستان عزیزم @KhodeAlireza @MwM @iKiarash iEliya و. بقیه بچه ها عذرخواهی میکنم اگه باز هم ما چیزی گفتیم که از دستمون ناراحت شده باشن و از مؤسسه سرور ArSaCiA تشکر دارم بابت این همه تلاششون برای لین سرور و آرزو دارم که سرور همینجوری پس از 9 سال تلاش و زحمت روز به روز بهتر و بهتر باشه. @ArSaCiA @Ali تنتون سالم و لباتون خندون در کنار خانواده شاد باشید 3 1 #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2023 موفق باشی عزیزم 1 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodeAlireza ارسال شده در June 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2023 1 Glory is reserved for those who have touched darkness لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheMasTeR ارسال شده در June 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2023 موفق باشی 1 خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
MwM ارسال شده در June 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2023 هر جا هستی تنت سالم و موفق باشی 1 ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در June 26, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2023 در 3 ساعت قبل، DoNaLd گفته است: موفق باشی عزیزم مرسی در 27 دقیقه قبل، MwM گفته است: هر جا هستی تنت سالم و موفق باشی مرسی در ۱ ساعت قبل، KhodeAlireza گفته است: مرسی #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در June 26, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 26, 2023 در 3 ساعت قبل، TheMasTeR گفته است: موفق باشی مرسی #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۴ در 16:35، iAmiRh گفته است: سلام دوستان خسته نباشید بعد از دو سال بازی کردن دیگه تصمیم گرفتم بازی حذف کنم دوستان خیلی خوش گذشت مرسی اومدم بگم که فقط یه عذرخواهی به کسایی اذیتشون کردم یا باعت شدم که ناراحتشون کنم عذرخواهی کنم از بچه هایmedic1 @Dani @Taryak @DoNaLd اگه چیزی گفتیم یا نارحت شدن معذرت. از ادمین های عزیز @MatriX @TheMasTeRاگه چیزی گفتیم ناراحت شدین ببخشید از دوستان عزیزم @KhodeAlireza @MwM @iKiarash iEliya و. بقیه بچه ها عذرخواهی میکنم اگه باز هم ما چیزی گفتیم که از دستمون ناراحت شده باشن و از مؤسسه سرور ArSaCiA تشکر دارم بابت این همه تلاششون برای لین سرور و آرزو دارم که سرور همینجوری پس از 9 سال تلاش و زحمت روز به روز بهتر و بهتر باشه. @ArSaCiA @Ali تنتون سالم و لباتون خندون در کنار خانواده شاد باشید بای نمیدادی دیگه سید موفق باشی هرجا هر کاری که میکنی 1 اون که داد دستم بیسه رو .... - اون که خواست انقد بشم فس الان ..... اون که دنبالِ فرصته .... - نسخهِ قُدرتو ..... اون که خواست نقطه ضعفمو بدونه - اون که کشید برام نقشرو ..... اون که گفت نبخشیشو .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در June 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در June 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۵ در 04:05، iAmiRh گفته است: سلام دوستان خسته نباشید بعد از دو سال بازی کردن دیگه تصمیم گرفتم بازی حذف کنم دوستان خیلی خوش گذشت مرسی اومدم بگم که فقط یه عذرخواهی به کسایی اذیتشون کردم یا باعت شدم که ناراحتشون کنم عذرخواهی کنم از بچه هایmedic1 @Dani @Taryak @DoNaLd اگه چیزی گفتیم یا نارحت شدن معذرت. از ادمین های عزیز @MatriX @TheMasTeRاگه چیزی گفتیم ناراحت شدین ببخشید از دوستان عزیزم @KhodeAlireza @MwM @iKiarash iEliya و. بقیه بچه ها عذرخواهی میکنم اگه باز هم ما چیزی گفتیم که از دستمون ناراحت شده باشن و از مؤسسه سرور ArSaCiA تشکر دارم بابت این همه تلاششون برای لین سرور و آرزو دارم که سرور همینجوری پس از 9 سال تلاش و زحمت روز به روز بهتر و بهتر باشه. @ArSaCiA @Ali تنتون سالم و لباتون خندون در کنار خانواده شاد باشید اکانتو بده هرجا میخوایی برو. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در June 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 (ویرایش شده) در 3 ساعت قبل، Jealousy گفته است: اکانتو بده هرجا میخوایی برو. /Bieh فکر کنم جوابتو گرفته باشی. @Jealousy عرض همون اسکین لباسم از کل اکانتت بیشتر دیشگه چه برسه به موجودی و.. در 7 دقیقه قبل، iAmiRh گفته است: /Bieh فکر کنم جوابتو گرفته باشی. @Jealousy ارزش همون اسکین لباسم از کل اکانتت بیشتر دیشگه چه برسه به موجودی و.. ویرایش شده June 27, 2023 توسط iAmiRh #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در June 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 در ۱ ساعت قبل، iAmiRh گفته است: /Bieh فکر کنم جوابتو گرفته باشی. @Jealousy عرض همون اسکین لباسم از کل اکانتت بیشتر دیشگه چه برسه به موجودی و.. حیف هلپرم و گرنه .... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در June 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 وگرنه??? #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در June 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 در 40 دقیقه قبل، iAmiRh گفته است: وگرنه??? مگم ارزش نداری لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در June 27, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 27, 2023 ازشم از 100 تایی مثل تو بیشتره. #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در June 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 در 12 ساعت قبل، iAmiRh گفته است: در 20 ساعت قبل، iAmiRh گفته است: /Bieh فکر کنم جوابتو گرفته باشی. @Jealousy عرض همون اسکین لباسم از کل اکانتت بیشتر دیشگه چه برسه به موجودی و.. خوبه از پول بابا جونت میری میگیری اینجا شاخ مشی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در June 28, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 شاخ که شما شدی. اصلا کسی تورو اینجا تگ کرده اومدی زر زر کردن؟ نخود هر آشی میشی #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliExpert ارسال شده در June 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 نکته : در صورت بحث های مکرر تاپیک هاید می شود. موفق باشید بدرود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در June 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 در 26 دقیقه قبل، TheExpert گفته است: نکته : در صورت بحث های مکرر تاپیک هاید می شود. موفق باشید بدرود در 1 ساعت قبل، iAmiRh گفته است: شاخ که شما شدی. اصلا کسی تورو اینجا تگ کرده اومدی زر زر کردن؟ نخود هر آشی میشی فشار چیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DoNaLd ارسال شده در June 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 چرا سر همه چی بحث میکنید ? 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در June 28, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 28, 2023 فنم آمده پی ام 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2023 امیدوارم بازم تو بازی ببینیمت ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Xline ارسال شده در June 30, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 30, 2023 من هم از سمپ فرار کردم جی جی در 44 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: امیدوارم بازم تو بازی ببینیمت امیدوارم شما هم از سمپ فرار کنی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HeY ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۶ در 19:21، Jealousy گفته است: حیف هلپرم و گرنه .... اکانت مولتی !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! !! ⃟▬▬▭••????? ???? ?? ??? , ??? ????'? ?????? ????▴♱!! | | لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
PabloEscobarAsli ارسال شده در July 1, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 1, 2023 در 19 دقیقه قبل، ImmoraL گفته است: اکانت مولتی بازم مجازات سر این اکانتم میاد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده