Vince ارسال شده در June 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 23, 2023 با سلام و خسته نباشید اقا ما چند هفتس درگیر این موضوع هستیم پرمیوم میکنیم Carradio 1 o 2 نمیخونه بقیه رو اجرا میکنه ولی این دوتا رو اجرا نمیکنه هلپر هم اومده تست کرده واسش خونده ولی برای من نمیخونه carradio F11 یسری تنظیمات ویس چتم دادیم ولی تغییری نکرد نقل قول Tezcas Family Vince لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Automat ارسال شده در July 27, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 27, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۲ در 11:02، Vince گفته است: با سلام و خسته نباشید اقا ما چند هفتس درگیر این موضوع هستیم پرمیوم میکنیم Carradio 1 o 2 نمیخونه بقیه رو اجرا میکنه ولی این دوتا رو اجرا نمیکنه هلپر هم اومده تست کرده واسش خونده ولی برای من نمیخونه carradio F11 یسری تنظیمات ویس چتم دادیم ولی تغییری نکرد این مشکل برای خیلیاس و دلیلش مشخص نیست کسی هم رسیدگی نمیکنه نقل قول 𝑴𝒚 𝑨𝒄𝒄𝒐𝒖𝒏𝒕 𝑴𝒚 𝑩𝒓𝒐𝒕𝒉𝒆𝒓'𝒔 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 در در ۱۴۰۲/۴/۲ در 12:02، Vince گفته است: با سلام و خسته نباشید اقا ما چند هفتس درگیر این موضوع هستیم پرمیوم میکنیم Carradio 1 o 2 نمیخونه بقیه رو اجرا میکنه ولی این دوتا رو اجرا نمیکنه هلپر هم اومده تست کرده واسش خونده ولی برای من نمیخونه carradio F11 یسری تنظیمات ویس چتم دادیم ولی تغییری نکرد بله مشکل همراه اول با اینترنت دیگه امتحان کنید بالا میاد و برای ایرانسل اگر اشتباه نکنم رادیو ۲ بالا نمیاد کلن برای همه قطع هست @ArSaCiA نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Syd ارسال شده در October 26, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 26, 2023 دقیقا برای من هم همین مشکل هست بعضی وقتا میاد بیشتر وقتاد نمیاد! @Ali نقل قول ╗--╔ ╝--╚ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ℑ 𝔞𝔪 𝔩𝔢𝔞𝔯𝔫𝔦𝔫𝔤 𝔱𝔥𝔞𝔱 𝔴𝔥𝔬 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ . ℑ 𝔞𝔪 𝔦𝔰 𝔫𝔬𝔱 𝔰𝔬 𝔟𝔞𝔡 ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ ╝╔╗╚╝╔╗╚╝╔ -------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در November 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در November 12, 2023 سپاه داره اینجا هم امواج میده قضیه Carradio 1 مثل ماهواره هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.