AmiNPioneeR ارسال شده در January 6, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 6, 2018 فرم: • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: تهدیدات خودشون توسط Senior که از زبان امیر Stormy گفته و ایشون که چهارشنبه متینگ بود دوستشون گفت که امین گفته 5شنبه هست کاری داشتم رفتم. ایشون که چهارشنبه FW ندادن فردا بعد از متینگ استف نبودن اومدن به بنده FW دادن. ایشون حقوق هفته اول که 35.000$ بود رو هم که ادمین منو TP کرد تو متینگ حقوق ندادن. • مدارک (فیلم یا عکس): مدرک FW دادن داخل UCP مشخص میشود.بعد از گزارش دادن ایشون تو متینگ استف FW دریافت کردم. ♥ AmiNPioneeR ♥ همیشه حق کسی رو با حق دیگری جبران نکن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmiN ارسال شده در January 7, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 7, 2018 با سلام. هلپره عزیزه سرور Zeo دوست من حقوق رنک 35,000$ نیس 40,000$ هست بد بنده تو اطلاعیه اعلام میکنم تاریخه جلسه رو که شما به جایه پرسیدن از یه همکار میتونید اونجارو چک کنید. دیر دادن فکشن وارنم که با ممد رضا هماهنگ شده هست به دلیله مشکل UCP دیر گرفتید بد تحدید که میگید این حرف تحدید حساب نمیشه که هیچ من خبری از این اتفاقم ندارم. Stormy# لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Adrenaline ارسال شده در January 8, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در January 8, 2018 با سلام. شکایت رد شد. بسته شد. ??????????# Tʜᴇ Lɪғᴇ ɪs SᴛʀᴀɴGᴇ Aɴᴅ ɪ Lᴏᴠᴇ SᴛʀᴀɴGᴇRs لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده