رفتن به مطلب
مرورگر پیشنهادی آرساکیا گیم مرورگر های تحت موتور کرومیوم می‌باشد، برای دانلود روی مرورگر انتخابی خود کلیک کنید
Google Chrome Microsoft Edge Ungoogled Chromium Brave Opera GX Opera

کلاهبرداری = Aliasghar_1388

Rocket007Forum

ارسال‌های توصیه شده

عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:

Rocket007.png

• عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل:

AliAsghar_1388.png

Ali_Tk021.png

• عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری"  از شاهدین از طریق کنترل پنل:

ProAlit.png

Matrix.png

• توضیحات:

سلام من میخواستم ماشین تورنادو ( Tornado ) رو از این پلیر ( Aliasghar_1388 ) خریداری کنم از من چهارصد تا گلد گرفت که از پلیر ( RTT.Dark.Knight ) به مشخصات زیر

RTT.Dark.Knight.png

گرفتم و به قیمت یک دلار بهش دادم چون قرار این بود ماشین رو بده بعدش به قیمت یک دلار، بعدش ازم درخواست پی کرد منم حدود هفتاد و پنج هزار تای دیگه بهش دادم و مگیفت نترس بزن بهت میدم ماشینو، بهش دادم پول رو همونجور که مشخصه تو عکس قیمت ماشین رو یک میلیون زد و کلاه برداری کرد رفت ادمین هم گفتم بیاد اما گفت بیام فورام شکایت بزنم لطفا رسیدگی کنید تشکر پولم رفت اگه بشه برگرده و این پلیر رو خودتون رسیدگی کنین مدارک عکس هست زیر میفرستم.

امروز هم ماشین رو با اکانت دیگش اد زده بود ( Ali_Tk021 ) که دوباره کلاهبرداری کنه اکانت میسازه و پول رو میگیره انتقال میده اکانت اصلی دوباره ماشین رو میده اکانت دیگه اش. لطفا رسیدگی کنید ممنون.

• مدارک (فیلم یا عکس):

AG_SA_0011.jpg

AG_SA_0007.jpg

AG_SA_0008.jpgAG_SA_0009.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 4 هفته بعد...

باسلام خدمت شاکی محترم @Rocket007Forum

شکایت شما رد شد:

نقل قول

تمامی خرید و فروش ها و مبادله های موجود در سرور، با دستورات ساخته شده در بازی با این هدف صورت می گیرد (مانند فروختن ماشین تنها با دستور SellCarTo/، فروختن Materials تنها با دستور SellMaterials/، مبادله کارت هدیه (طلا) با دستور SellGiftCard/)، انجام این تجارت‌ها با دستورات یا قابلیت هایی که مخصوص این کار نیستند (مانند قابلیت انتقال پول از طریق بانک یا Pay/) شما را در معرض از دست دادن اموال خود قرار می دهند و پیگیری اموال از دست رفته بسیار سخت است.

در صورتی که معامله‌تان با دستورات موجود در بازی انجام نمی شود و حس می کنید که ریسک کلاهبرداری وجود دارد برای داشتن یک معامله امن لطفا از طریق دستور Report/ با یک ادمین جهت نظارت بر معامله صحبت کنید. (ادمین ها به معاملاتی که از آنها پشتیبانی نمی‌شود مانند خرید و فروش حساب کاربری به شما کمکی نخواهند کرد و پیشنهاد می‌شود که از اینگونه معاملات اجتناب کنید)

Leytom.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...