Rocket007Forum ارسال شده در June 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2023 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: سلام من میخواستم ماشین تورنادو ( Tornado ) رو از این پلیر ( Aliasghar_1388 ) خریداری کنم از من چهارصد تا گلد گرفت که از پلیر ( RTT.Dark.Knight ) به مشخصات زیر گرفتم و به قیمت یک دلار بهش دادم چون قرار این بود ماشین رو بده بعدش به قیمت یک دلار، بعدش ازم درخواست پی کرد منم حدود هفتاد و پنج هزار تای دیگه بهش دادم و مگیفت نترس بزن بهت میدم ماشینو، بهش دادم پول رو همونجور که مشخصه تو عکس قیمت ماشین رو یک میلیون زد و کلاه برداری کرد رفت ادمین هم گفتم بیاد اما گفت بیام فورام شکایت بزنم لطفا رسیدگی کنید تشکر پولم رفت اگه بشه برگرده و این پلیر رو خودتون رسیدگی کنین مدارک عکس هست زیر میفرستم. امروز هم ماشین رو با اکانت دیگش اد زده بود ( Ali_Tk021 ) که دوباره کلاهبرداری کنه اکانت میسازه و پول رو میگیره انتقال میده اکانت اصلی دوباره ماشین رو میده اکانت دیگه اش. لطفا رسیدگی کنید ممنون. • مدارک (فیلم یا عکس): لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در July 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 14, 2023 @SajjiLey لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Unavailable ارسال شده در July 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 17, 2023 باسلام خدمت شاکی محترم @Rocket007Forum شکایت شما رد شد: نقل قول تمامی خرید و فروش ها و مبادله های موجود در سرور، با دستورات ساخته شده در بازی با این هدف صورت می گیرد (مانند فروختن ماشین تنها با دستور SellCarTo/، فروختن Materials تنها با دستور SellMaterials/، مبادله کارت هدیه (طلا) با دستور SellGiftCard/)، انجام این تجارتها با دستورات یا قابلیت هایی که مخصوص این کار نیستند (مانند قابلیت انتقال پول از طریق بانک یا Pay/) شما را در معرض از دست دادن اموال خود قرار می دهند و پیگیری اموال از دست رفته بسیار سخت است. در صورتی که معاملهتان با دستورات موجود در بازی انجام نمی شود و حس می کنید که ریسک کلاهبرداری وجود دارد برای داشتن یک معامله امن لطفا از طریق دستور Report/ با یک ادمین جهت نظارت بر معامله صحبت کنید. (ادمین ها به معاملاتی که از آنها پشتیبانی نمیشود مانند خرید و فروش حساب کاربری به شما کمکی نخواهند کرد و پیشنهاد میشود که از اینگونه معاملات اجتناب کنید) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده