KhodeAlireza ارسال شده در June 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2023 (ویرایش شده) • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: باسلام و احترام بنده داخل ایونت Race ایشون بودم که گفته بودن باید با Maverick به کوه SF برید و از آنجا با Sanchez به بانک SF برید و در ماشین من که Sultan هست G کنید و من این کار رو زود تر از همه انجام دادم ولی ایشون منو Ekick دادن • مدارک (فیلم یا عکس): ویرایش شده June 17, 2023 توسط KhodeAlireza Glory is reserved for those who have touched darkness لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmiRh ارسال شده در June 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2023 + من هم از ایشون شکایت دارم زیرا من هم در ایونت ایشون بود و در ماشین sultan G کردم ولی خبری از پول نبود #تنها_امیری_که_206_نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در June 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2023 با سلام و درود خدمت @KhodeAlireza , @iAmiRh و ادمین مربوطه لطفا جهت شکایت مدارک کافی از شرکت در ایونت (Race) بنده رو ارائه بدید و کاربر @iAmiRh در تاپیک دیگری شکایت خودتون رو مطرح کنید این تاپیک شکایت @KhodeAlireza می باشد در صورت لزوم مدارک به ادمین مربوطه ارسال می شود با تشکر • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodeAlireza ارسال شده در June 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2023 با سلام و درود خدمت @Janson و ادمین مربوطه من با عکسی که فرستادم نشون دادم که در ایونت شما حضور داشتم و شما بنده رو Ekick کردین و من از شما درخواست فیلم میکنم Glory is reserved for those who have touched darkness لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در June 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2023 در 10 ساعت قبل، KhodeAlireza گفته است: با سلام و درود خدمت @Janson و ادمین مربوطه من با عکسی که فرستادم نشون دادم که در ایونت شما حضور داشتم و شما بنده رو Ekick کردین و من از شما درخواست فیلم میکنم من قبول می کنم شما در ایونت من بودید اما کدوم ایونت ( این مهمه ) منم این مدرک رو از شما میخوام مدرکی که شما ارائه دادید میتونه هر ایونتی از من بوده باشه که شما رو Ekick دادم ..... • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhodeAlireza ارسال شده در June 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2023 در 13 دقیقه قبل، Johnson گفته است: من قبول می کنم شما در ایونت من بودید اما کدوم ایونت ( این مهمه ) منم این مدرک رو از شما میخوام مدرکی که شما ارائه دادید میتونه هر ایونتی از من بوده باشه که شما رو Ekick دادم ..... حالا صبور باشید ببینیم ادمین ایونت چی میگه در 19 دقیقه قبل، KhodeAlireza گفته است: حالا صبور باشید ببینیم ادمین ایونت چی میگه بنده از ایونتی که ساعت 1:20 دیشب در حال برگذاری بوده شکایت دارم و قاعدتا فیلم دیگه و ایونت دیگه ای وجود نداره در این زمان Glory is reserved for those who have touched darkness لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Martyn ارسال شده در June 19, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 19, 2023 با سلام و درود خدمت شاکی محترم @KhodeAlireza شکایت شما رد شد. 1: با توجه به مدارکتان شما تنها از وارن Ekick/ شدن از مسابقه را دارید و این کافی نیست زیرا Helper مسابقه هم به این دستور دسترسی دارند و مدارکی جهت اثبات Organizer بودن ایشان در این مسابقه را ارائه نداده اید و هلپر به موظف به فیلم برداری از محیط بازی خود نمی باشد. نقل قول برگزار کننده ی Event موظف به فیلم برداری از محیط بازی خود می باشد (مجازات: 7 روز محرومیت) +موفق باشید. +بسته شد. I Am Inevitable لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده