Semtex ارسال شده در June 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2023 بنده به تازگی ویندوز عوض کردم و کارت صدا هم نصب کردم وقتی میخوام مایک بدم اصلا علامت مایک نمیاد (اون صدا سمت چپ پایین) Push to talk هم درسته اگر میشه راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Farab ارسال شده در June 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2023 احتمالا دکمه ی F2 خرابه F11 رو بزنید برید به بخش صدا و از اونجا Push-To-Talk رو روی دکمه ی دیگه قرار بدید نقل قول ?????? ??? ?????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در June 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2023 در 16 دقیقه قبل، Farab گفته است: احتمالا دکمه ی F2 خرابه F11 رو بزنید برید به بخش صدا و از اونجا Push-To-Talk رو روی دکمه ی دیگه قرار بدید خیر سالمه چون دکمه های دیگه هم کار میکنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در June 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2023 در 3 ساعت قبل، Semtex گفته است: خیر سالمه چون دکمه های دیگه هم کار میکنه لپتاپی؟ احتمال میدم لپتاپ باشی، روی کیبردت یه دکمه هست به اسم Fn اون رو نگه میداری و بعد F2 میزنی اوکی میشه. پیشنهادم اینه مایکت رو روی X تنظیم کنی نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Semtex ارسال شده در June 17, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2023 در 16 دقیقه قبل، Supervisor گفته است: لپتاپی؟ احتمال میدم لپتاپ باشی، روی کیبردت یه دکمه هست به اسم Fn اون رو نگه میداری و بعد F2 میزنی اوکی میشه. پیشنهادم اینه مایکت رو روی X تنظیم کنی خیر لب تاپ نیستم خودم هم رو گزینه پیش فرض[X] میزارم همیشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AghaSiBiL ارسال شده در June 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2023 در 7 ساعت قبل، Semtex گفته است: خیر لب تاپ نیستم خودم هم رو گزینه پیش فرض[X] میزارم همیشه رو تگ کلن من میزاری؟؟ @Supervisor نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در June 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2023 در 3 ساعت قبل، AghaSiBiL گفته است: رو تگ کلن من میزاری؟؟ @Supervisor بنظرت اتفاقیه؟ نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AdmBoT ارسال شده در June 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2023 در 23 ساعت قبل، Semtex گفته است: بنده به تازگی ویندوز عوض کردم و کارت صدا هم نصب کردم وقتی میخوام مایک بدم اصلا علامت مایک نمیاد (اون صدا سمت چپ پایین) Push to talk هم درسته اگر میشه راهنمایی کنید در قسمت Defualt ,Recording Devices را روی میکروفنتون Set بدید نقل قول Dream as if you’ll live forever, live as if you’ll die today لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در June 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۲۷ در 20:40، Supervisor گفته است: لپتاپی؟ احتمال میدم لپتاپ باشی، روی کیبردت یه دکمه هست به اسم Fn اون رو نگه میداری و بعد F2 میزنی اوکی میشه. پیشنهادم اینه مایکت رو روی X تنظیم کنی آخخخخخخخ نکته نکته به چه نکته ای اشاره کردی باید به علی اساسین بگیم نقل قول ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fayez ارسال شده در June 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2023 در 2 دقیقه قبل، Aboll گفته است: آخخخخخخخ نکته نکته به چه نکته ای اشاره کردی باید به علی اساسین بگیم ع شما هنوز زنده ای ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در June 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2023 در 16 دقیقه قبل، Aboll گفته است: آخخخخخخخ نکته نکته به چه نکته ای اشاره کردی باید به علی اساسین بگیم نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
WaR ارسال شده در August 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در August 20, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۲۷ در 15:53، Semtex گفته است: بنده به تازگی ویندوز عوض کردم و کارت صدا هم نصب کردم وقتی میخوام مایک بدم اصلا علامت مایک نمیاد (اون صدا سمت چپ پایین) Push to talk هم درسته اگر میشه راهنمایی کنید بله برای بنده هم این مشکل بود یک زمانی بازی رو از اول نصب کنید و نکته پوشه Agsa قبل رو داخل این پوشه جایگزاری نکنید! پ.ن:با لب تاپ این مشکل بیشتر پیش میاد و اگر این. کارو کردید باز حل نشد یکم تنظیمات صدا و مایک رو تغییر یا تنظیم کنید درست میشه نقل قول ι leαrɴed ғroм тнe ѕeα тo drowɴ αɴyoɴe wнo weɴт тoo ғαr! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nikotin ارسال شده در September 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در September 22, 2023 منم این مشکل رو داشتم یکم تتنظیمات بازی رو سیخونک زدم درست شد، نقل قول ما یِ نَسلِ #غمگین با صورتایِ #شادیم. ?? ??? ??? #??? ?????????? ???? #????? ????? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.