Hesaj ارسال شده در February 1, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 1, 2017 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: • توضیحات: در هنگام rob زدن نذاشتم به چک پوینت برسد و او به من توهین کرده و در قسمت chat بخونید sms را میبینید • مدارک (فیلم یا عکس): http://uupload.ir/files/xkrl_sa-mp-008.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JohnnyCaGe ارسال شده در February 2, 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2017 (ویرایش شده) دوست عزیز بهتره بهتون بگم که، اولین که SMS ای که من به شما دادم گفتم Rob fail mikoni talab karam hasti? این فحش محسوب نمیشه، دومنم اینکه عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: هست نه اکانت JohnnyCaGe اورجینال. لطفا کمی دقت کنید تا به اشتباه مرتکب نشید. @Hesaj ویرایش شده February 2, 2017 توسط JohnnyCaGe 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
مؤسس Ali ارسال شده در February 2, 2017 مؤسس اشتراک گذاری ارسال شده در February 2, 2017 جواب @JohnnyCaGe قانع کننده و درست هست. بسته شد! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده