NooBShot ارسال شده در May 3, 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در May 3, 2018 سلام برای خرید جزیره باید چیکار کنیم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در January 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11, 2020 سلام علیکم میشه جزیره ها جاده نداشته باشد یعنی مثلا با قایق برسیم یا هلیکوپتر یا میشه یه کامند داشته باشه که تو جزیره Particle اجرا شه؟ یا میشه تو جزیره خودمون بشه از دستور خاص برای Fly استفاده کنیم یا بطور کلی ادمین جزیره خودمون باشیم؟ 1 1 End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Shwyn ارسال شده در July 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در July 15, 2020 1 1 بعضیا خیلی خــــــــــاصن …. ولی حیف که در حد مــــــــــا نیستن….↻↯↯ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
LiN ارسال شده در October 1, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در October 1, 2020 سلام علی جان تخفیف نداره؟ 1 NumberOne Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Olden ارسال شده در December 7, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 7, 2020 آیا محدودیتی وجود داره که Draw Distance ابجکت های جزیره ها رو پایین میارید و از فاصله کم نا پدید میشن؟ @Ali لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AnaToooli ارسال شده در December 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در December 11, 2020 در در ۱۳۹۹/۷/۱۰ در 12:32، Family گفته است: سلام علی جان تخفیف نداره؟ ن عزیز من چه تخفیفی! در در ۱۳۹۸/۱۰/۲۱ در 15:02، SuperMaN گفته است: سلام علیکم میشه جزیره ها جاده نداشته باشد یعنی مثلا با قایق برسیم یا هلیکوپتر یا میشه یه کامند داشته باشه که تو جزیره Particle اجرا شه؟ یا میشه تو جزیره خودمون بشه از دستور خاص برای Fly استفاده کنیم یا بطور کلی ادمین جزیره خودمون باشیم؟ خوبه ! در در ۱۳۹۷/۲/۱۳ در 23:47، NooBShot گفته است: سلام برای خرید جزیره باید چیکار کنیم ؟ باید با علی هماهنگ کنید، report/ تو تلگرام یهش می ام بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
0STAD ارسال شده در February 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2021 علی آقا میشه تو جزیره رستوران گزاشت که sell fish کنن؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در March 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2021 در در ۱۳۹۶/۱۰/۱۳ در 14:32، Jason گفته است: گفتین آسانسور یاد یه ساختمون باحال افتادم داخل Downtown یه آپارتمانی هست که جای آسانسور داره ولی خالی مونده، یبار با جت پک رفتم اونجا، انصافا برای درست کردن آپارتمان و رواج آپارتمان نشینی تو سرور خیلی خوبه، حتما یه نگاهی بکنین به اونجا، لوکیشنش هم میشه کنار Glen Park. وایی چه خوب میشه آپارتمان نشینی در سرور کاش بشه 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Elone ارسال شده در March 8, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در March 8, 2021 در در ۱۳۹۶/۱۰/۱۳ در 14:32، Jason گفته است: گفتین آسانسور یاد یه ساختمون باحال افتادم داخل Downtown یه آپارتمانی هست که جای آسانسور داره ولی خالی مونده، یبار با جت پک رفتم اونجا، انصافا برای درست کردن آپارتمان و رواج آپارتمان نشینی تو سرور خیلی خوبه، حتما یه نگاهی بکنین به اونجا، لوکیشنش هم میشه کنار Glen Park. وایی چه خوب میشه آپارتمان نشینی در سرور کاش بشه 1 𝕲𝖔𝖗𝖌 𝕿𝖊𝖆𝖒 𝕬𝖑𝖜𝖆𝖞𝖘 𝖔𝖓 𝕿𝖔𝖕 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DangerSquad ارسال شده در October 25, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در October 25, 2021 سلام من یه جزیره کوچیک میخوام که داخلش هم گفتین ۲ تا خونه میشه اره ۲۳ک گلد کی بدم ؟ و اینکه خونه ها بزرگ باشن ۱۵ رنت علی جان میشه بگین که من ۲۳ک گلد بگیرم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Kelton ارسال شده در November 26, 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در November 26, 2021 در در ۱۴۰۰/۸/۳ در 21:29، LastSurvivor گفته است: سلام من یه جزیره کوچیک میخوام که داخلش هم گفتین ۲ تا خونه میشه اره ۲۳ک گلد کی بدم ؟ و اینکه خونه ها بزرگ باشن ۱۵ رنت علی جان میشه بگین که من ۲۳ک گلد بگیرم Meli Ya Ali جزیره آماده هستش فقط باید ادد کنه تو گیم مود خونه هم میده FaRZaD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alighalenoei ارسال شده در February 21, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 21, 2022 الان دیگه نمیفروشین؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AsirAm ارسال شده در February 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2022 در در ۱۴۰۰/۱۲/۲ در 14:14، Alighalenoei گفته است: الان دیگه نمیفروشین؟ میفروشن توی قسمت پشتیبانی قسمت دمپارتمان بعد شاپ رو میزنی میگی اقا من جزیره مخام میگع 3 میلیون بدع بدم انسان به گریه و عشق احتیاج داشت ؛ خداوند حسین ‹ع› را آفرید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Alighalenoei ارسال شده در February 26, 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در February 26, 2022 در 4 ساعت قبل، llKhll گفته است: میفروشن توی قسمت پشتیبانی قسمت دمپارتمان بعد شاپ رو میزنی میگی اقا من جزیره مخام میگع 3 میلیون بدع بدم قیمتا یه چیز دیگس که لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده