Slap ارسال شده در June 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 میخوای یه ارساکیایه جالب تجربه کنی؟ خب دشواری نداره که! صبر داشته باش تا یه چند روز دیگه AG:SAMP ما هم بیاد بیرون ببینی چیه یه چیزایی براتون درست کردم شاید بعضی ها کیف کنن شاید بعضی ها هم خوششون نیاد ولی این اپدیته ما بدرده اونایی میخوره که عاشقه پا بزن اشغال و وطنشون هستن و عشقه ماشین و اصغر اقا و پارتی هایه دهه 60 هستن! ایده دارید بدید که چک کنم اگر شد و خوب بود اضافه کنم بهش تا وقتی AG:SAMP اصلی میاد یکم خوش باشیم با این ایده هاتونو تویه همین تاپیک بفرستید تا چک کنیم و اضافه کنیم فقط ایده جوری نباشه که غیر ممکن باشه! موفق باشید. نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 چیکار کردی سید نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2023 مود چمن اضافه کن نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 13, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۲۱ در 14:56، iAmirAbbas گفته است: چیکار کردی سید هیچ نشستیم به درو دیوار نگاه میکنیم شما چطوری؟ در 5 ساعت قبل، CalaCe گفته است: مود چمن اضافه کن چمن؟ چه نوع چمنی؟ نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 در 5 ساعت قبل، RealMehranTV گفته است: هیچ نشستیم به درو دیوار نگاه میکنیم شما چطوری؟ چمن؟ چه نوع چمنی؟ یه چمنی که رنگ سبز خوبی داشته باشه چون چمن تو نسخه فابریک gta یه مدلی هست یه چمن دیگه اضافه کنی بهتر میشه یه متنوع میشه نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در June 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 تمام مودا آن و آف داشته باشه همچنان بشه مودای ظاهری مثل HUD ریخت یا تسکچرارو عوض کرد FPS Unlock "حتما" اضافه بشه یسری گیم فیکسر هایی تو اینترنت هست که اگه دیده باشه بدون آسیب زدن زیاد به گیم FPS او خیلی بالا میبره میشه لود شدن آبجکتارو کم کرد یا Draw distance او کم کرد اونم اضافه بشه @ArSaCiA یکمم RP کن سرورو، خیلی بی نظمو الکی شده سرور. گیم مودم باید تغییر زیادی بدی نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Amiiir ارسال شده در June 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 (ویرایش شده) در در ۱۴۰۲/۳/۲۰ در 01:06، RealMehranTV گفته است: میخوای یه ارساکیایه جالب تجربه کنی؟ خب دشواری نداره که! صبر داشته باش تا یه چند روز دیگه AG:SAMP ما هم بیاد بیرون ببینی چیه یه چیزایی براتون درست کردم شاید بعضی ها کیف کنن شاید بعضی ها هم خوششون نیاد ولی این اپدیته ما بدرده اونایی میخوره که عاشقه پا بزن اشغال و وطنشون هستن و عشقه ماشین و اصغر اقا و پارتی هایه دهه 60 هستن! ایده دارید بدید که چک کنم اگر شد و خوب بود اضافه کنم بهش تا وقتی AG:SAMP اصلی میاد یکم خوش باشیم با این ایده هاتونو تویه همین تاپیک بفرستید تا چک کنیم و اضافه کنیم فقط ایده جوری نباشه که غیر ممکن باشه! موفق باشید. @ArSaCiA که نتونست داداش اگه دلت خاست یه سر به وارا و دسته متوسط بزن ببین چی میگذره تعداد چیترارو بشمار @RealMehranTV تو یه کاری کن دیگه کسی نتونه چیت بزنه معجزه کن Agsamp مثل لانچر میگن کسی نمیتونه چیت بزنه انتی چیتش خیلی قویه تهش وقتی اومد بر عکس میشه از لانچر بدترع همه میتونن بزنن ویرایش شده June 13, 2023 توسط Amiiir . 1 نقل قول عآشق تنهآییت شو ):) Ghalbe 亗 Banafsh لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 13, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 در 6 ساعت قبل، Amiiir گفته است: یگه کسی نتونه چیت بزنه معجزه کن Agsamp مثل لانچر میگن کسی نمیتونه چیت بزنه انتی چیتش خیلی قویه تهش وقتی اومد بر عکس میشه از لانچر بدترع همه میتونن بزنن عزیزم اگر اینکارو هم بکنیم چیتر خب طبعیتا نمیاد از این استفاده کنه و میره با لانچر اصلی میاد و چیتشو میزنه راحت تنها راهی که میشه جلوی اینو گرفت AGSAMP خوده علی ایناس چون اون تعیین میکنه کی از چی استفاده بکنه که نکنه توی این مورد کاری از دسته من بر نمیاد و خوده علی اینا باید رسیدگی کنن. در 7 ساعت قبل، TaK گفته است: تمام مودا آن و آف داشته باشه همچنان بشه مودای ظاهری مثل HUD ریخت یا تسکچرارو عوض کرد FPS Unlock "حتما" اضافه بشه یسری گیم فیکسر هایی تو اینترنت هست که اگه دیده باشه بدون آسیب زدن زیاد به گیم FPS او خیلی بالا میبره میشه لود شدن آبجکتارو کم کرد یا Draw distance او کم کرد اونم اضافه بشه @ArSaCiA یکمم RP کن سرورو، خیلی بی نظمو الکی شده سرور. گیم مودم باید تغییر زیادی بدی چشم روش کار میکنم. Hud و ظاهر بازی که عوض شده اما میشه هنوز که خودتون عوضش کنید راجب تنظیمات گرافیک بازی از جمله FPS هم تلاشمو میکنم تا چیزی که گفتید رو عملی کنم ممنون از پیشنهادتون. در 9 ساعت قبل، CalaCe گفته است: یه چمنی که رنگ سبز خوبی داشته باشه چون چمن تو نسخه فابریک gta یه مدلی هست یه چمن دیگه اضافه کنی بهتر میشه یه متنوع میشه رو تکسچرش کار میکنم طی چند روز اینده چند تا عکس میفرستم بگی که چمنش خوبه یا نه. نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 در ۱ ساعت قبل، RealMehranTV گفته است: عزیزم اگر اینکارو هم بکنیم چیتر خب طبعیتا نمیاد از این استفاده کنه و میره با لانچر اصلی میاد و چیتشو میزنه راحت تنها راهی که میشه جلوی اینو گرفت AGSAMP خوده علی ایناس چون اون تعیین میکنه کی از چی استفاده بکنه که نکنه توی این مورد کاری از دسته من بر نمیاد و خوده علی اینا باید رسیدگی کنن. چشم روش کار میکنم. Hud و ظاهر بازی که عوض شده اما میشه هنوز که خودتون عوضش کنید راجب تنظیمات گرافیک بازی از جمله FPS هم تلاشمو میکنم تا چیزی که گفتید رو عملی کنم ممنون از پیشنهادتون. رو تکسچرش کار میکنم طی چند روز اینده چند تا عکس میفرستم بگی که چمنش خوبه یا نه. ممنون که زحمت میکشی نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 13, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 در 32 دقیقه قبل، CalaCe گفته است: ممنون که زحمت میکشی عزیزی. دوستان متاسفانه به لطفه لانچره گلمون یعنی لانچره خوده ارساکیا یه سری محدودیت ها اورده که نمیشه از بعضی چیزا استفاده کرد. خواستم اسمونو بهتر کنم اما لانچر بالا نمیاد دیگه وقتی نصبش میکنیم و فقط با Samp Launcher کار میداد مجبور شدم فعلا حذفش کنم نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در June 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 در 9 ساعت قبل، Amiiir گفته است: @ArSaCiA که نتونست داداش اگه دلت خاست یه سر به وارا و دسته متوسط بزن ببین چی میگذره تعداد چیترارو بشمار @RealMehranTV تو یه کاری کن دیگه کسی نتونه چیت بزنه معجزه کن Agsamp مثل لانچر میگن کسی نمیتونه چیت بزنه انتی چیتش خیلی قویه تهش وقتی اومد بر عکس میشه از لانچر بدترع همه میتونن بزنن گیم های شوترم مثل csgo یا وارزون هم نتونستن جلوشو بگیرن البته اگه اونا آنتی چیت قوی دارن چیتر قوی هم دارن کسی نمیاد واسه سمپ اونجور چیتی بسازه @ArSaCiA یادمه تو یه Show میگفتی قراره 5M بزاری تو جیبتو گیم انجین اختصاصی زدینو قراره گیم بسازین اصلا یه چیزایی میگفتی نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 13, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2023 در 2 ساعت قبل، RealMehranTV گفته است: عزیزی. دوستان متاسفانه به لطفه لانچره گلمون یعنی لانچره خوده ارساکیا یه سری محدودیت ها اورده که نمیشه از بعضی چیزا استفاده کرد. خواستم اسمونو بهتر کنم اما لانچر بالا نمیاد دیگه وقتی نصبش میکنیم و فقط با Samp Launcher کار میداد مجبور شدم فعلا حذفش کنم کنسله؟ نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در June 14, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2023 در 15 ساعت قبل، CalaCe گفته است: کنسله؟ کنسل که نه اما بعضی از قابلیت هاش پاک میشه. نقل قول We can make, accidents happen لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
CalaCe ارسال شده در June 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2023 در هم اکنون، RealMehranTV گفته است: کنسل که نه اما بعضی از قابلیت هاش پاک میشه. آهان نقل قول ✼ ҉ جایی که برادر به برادر نکند رحم! بیگانه برای تو برادر شدنی نیست. ҉ ✼ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Fazaei ارسال شده در June 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۲۱ در 14:56، iAmirAbbas گفته است: چیکار کردی سید اینا همه منطقیه مؤمن XD نقل قول • Son of The King of Kings • • King of The World • • Cyrus The Great • • • لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anathema ارسال شده در June 15, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2023 حرفه ای شد دیگ ولش کنید نقل قول ツ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.