MoreWhite ارسال شده در June 9, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 9, 2023 با سلام من روی اندروید هستم و بازی برام کرش میخوره بارها پست گذاشتم و برای پشتیبانی درخواست دادم ولی کسی قبول نکرد لطفا کمک کنید @ArSaCiA نقل قول لینک به دیدگاه
SaharMK ارسال شده در June 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2023 سلام. منم وقتی با اندروید وارد بازی میشم توی صفحه لود بازی وقتی تا نصفه میاد بازی کرش میخوره بار ها وارد بازی شدم و کرش شدم پیگیری شه @ArSaCiA نقل قول لینک به دیدگاه
TheMasTeR ارسال شده در July 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 12, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۹ در 18:01، MoreWhite گفته است: با سلام من روی اندروید هستم و بازی برام کرش میخوره بارها پست گذاشتم و برای پشتیبانی درخواست دادم ولی کسی قبول نکرد لطفا کمک کنید @ArSaCiA سلام از نسخه ی XENON استفاده کنید این نسخه حداقل کرش یا حتی بهتره بگم اصلا کرش نداره. در در ۱۴۰۲/۳/۲۴ در 21:40، SaharMK گفته است: سلام. منم وقتی با اندروید وارد بازی میشم توی صفحه لود بازی وقتی تا نصفه میاد بازی کرش میخوره بار ها وارد بازی شدم و کرش شدم پیگیری شه احتمالا به خاطر فضای کم گوشیت دیتا به درستی دانلود نشده یک بار حذف کن و مجدد نصب کن. نقل قول خالی میکنن پشتتو حتـے سایھ هاا لینک به دیدگاه
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.