BND ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 • عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: اول خدا بعد اسکرین شات از چت دارم • توضیحات: با سلام و احترام من داشتم بازی میکردم که جلوی cnn به این آقا و دوستش برخوردم یه ماشین گوشه بود من سوار شدم و پیاده شدم که این آقا و دوستش شروع به توهین کردن که دوستش ویس میدادن متاسفانه نتونستم ظبط کنم. (تو بازی هم ریپورت کردم ولی گفتن بیام فرم درخواست بدم) لطفا رسیدگی بشه باتشکر • مدارک (فیلم یا عکس) لینک مستقیم: https://s8.uupload.ir/files/img_20230608_033245_f7rz.jpg لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aboll ارسال شده در June 8, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2023 با سلام و درود خدمت شاکی گرامی @BND شکایت شما رد شد! دلیل: کامل نبودن مدارک. موفق باشید، بدرود. +بسته شد. ============================================================================================ نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز، خدای فردا هم هست ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او بی زمانی است که خدایی می کند اعتماد کن به خدایی اش ================================================================================= لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده