AmirBoT ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 (ویرایش شده) سلام خدمت دوستان. من یک اهنگ ورود به بازی جدید ساختم خواستم بگم اگه امکانش هست به دست ArSaCiA برسه. ? کلیک برای مشاهده فایل Mp3 هم هست اکر لازم بود بگید ارسال کنم. ممنون @ArSaCiA ویرایش شده June 6, 2023 توسط Piece 2 1 نقل قول In God We Trust لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 6, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2023 6 نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Meyti ارسال شده در June 7, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 7, 2023 خوبه نقل قول My Account: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در June 11, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 11, 2023 اونی که اولش ولکام داد هروئین میزنه اینو بزاریم تو سرور یارو میترسه نمیاد 2 نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ador ارسال شده در June 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۶ در 20:28، Piece گفته است: سلام خدمت دوستان. من یک اهنگ ورود به بازی جدید ساختم خواستم بگم اگه امکانش هست به دست ArSaCiA برسه. ? کلیک برای مشاهده فایل Mp3 هم هست اکر لازم بود بگید ارسال کنم. ممنون @ArSaCiA چرت نبود گوش کردم! ولی اون بچه ای که 11 ساله میاد از کجا بدونه وولکام چیه؟ نقل قول ☠?? ?? ?? ???? ?????? ???????✞ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBoT ارسال شده در June 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۲۲ در 02:53، iAmirAbbas گفته است: اونی که اولش ولکام داد هروئین میزنه اینو بزاریم تو سرور یارو میترسه نمیاد اون صداش ساخت هوش مصنوعی عه نقل قول In God We Trust لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Supervisor ارسال شده در June 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۲۲ در 01:53، iAmirAbbas گفته است: اونی که اولش ولکام داد هروئین میزنه اینو بزاریم تو سرور یارو میترسه نمیاد امیر اون هوش مصنوعی که من زدم بهتر نبود؟ نقل قول جـرم: غــمی که تو دلم بود. Bye Guys ForbiddeN © 2024 - 2014 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBoT ارسال شده در June 16, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 در ۱ ساعت قبل، Supervisor گفته است: امیر اون هوش مصنوعی که من زدم بهتر نبود؟ ندیدم هنوز نقل قول In God We Trust لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iAmirAbbas ارسال شده در June 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 16, 2023 در 4 ساعت قبل، Supervisor گفته است: امیر اون هوش مصنوعی که من زدم بهتر نبود؟ میتی اساسین عالی بود داداش 1 نقل قول ❰❰ -??????????? ?? ??????????- ❱❱ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ImMahdi ارسال شده در June 17, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 17, 2023 (ویرایش شده) خوبه ولی اون ولکام تو آرساکیا گیم همون صدایی باشه که همین الان هست بهتره وگرنه خود موزیک عالی بود ویرایش شده June 17, 2023 توسط ImMahdi نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
G0DFATHER ارسال شده در June 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 18, 2023 باحال بود ، آفرین نقل قول ???? ?? ???? ??? ??? ♛ ??? ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AtrociduS ارسال شده در June 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2023 (ویرایش شده) سلام امیرحسام جان. عرض خسته نباشی و خداقوت! نمونه کارت عالی بود ولی یه چند تا نکته: با صدا های معروف امتحان کن و حتما بهتر میشه. و اون موزیک بکگراندشم عوض کن ، ترجیحاً موزیک ملایم باشه. ویرایش شده June 21, 2023 توسط MammadAmin نقل قول Gods Family لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SuperMaN ارسال شده در June 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2023 در 1 دقیقه قبل، MammadAmin گفته است: و اون موزیک بکگراندشم عوض کن ، ترجیحاً موزیک ملایم باشه. داداش با این جمله بنده خدا رو کُشتی طرف تاپیک رو برا خود موزیک زده بود 1 نقل قول End of the Line |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| |----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------| لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AmirBoT ارسال شده در June 21, 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در June 21, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۷ در 09:21، IRevenge گفته است: خوبه ممنون در در ۱۴۰۲/۳/۲۸ در 03:26، ImMahdi گفته است: خوبه ولی اون ولکام تو آرساکیا گیم همون صدایی باشه که همین الان هست بهتره وگرنه خود موزیک عالی بود ممنون بابت نظرت باشه اوکیه در در ۱۴۰۲/۳/۲۸ در 21:02، G0DFATHER گفته است: باحال بود ، آفرین مرسی در 6 ساعت قبل، MammadAmin گفته است: سلام امیرحسام جان. عرض خسته نباشی و خداقوت! نمونه کارت عالی بود ولی یه چند تا نکته: با صدا های معروف امتحان کن و حتما بهتر میشه. و اون موزیک بکگراندشم عوض کن ، ترجیحاً موزیک ملایم باشه. محمد امین داداشم ممنون بابت نظرت چشم اوکیش میکنم? در در ۱۴۰۲/۳/۲۲ در 02:53، iAmirAbbas گفته است: اونی که اولش ولکام داد هروئین میزنه اینو بزاریم تو سرور یارو میترسه نمیاد اقا امیر عباس نگو در 5 ساعت قبل، SuperMaN گفته است: داداش با این جمله بنده خدا رو کُشتی طرف تاپیک رو برا خود موزیک زده بود عجب 1 نقل قول In God We Trust لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Suvastika ارسال شده در June 24, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در June 24, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۱۶ در 21:28، Piece گفته است: سلام خدمت دوستان. من یک اهنگ ورود به بازی جدید ساختم خواستم بگم اگه امکانش هست به دست ArSaCiA برسه. ? کلیک برای مشاهده فایل Mp3 هم هست اکر لازم بود بگید ارسال کنم. ممنون @ArSaCiA خوب بود ولی بیت اسکی بود نقل قول .ٖؒ﷽══════════════════════════════ .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. یک روز ؋ـرا مے رسـב کـہ بـہ خاطر نکشتن هر یک یهوבے اورا نـ؋ـرین میکنیم.... .--ღஐƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒஐღ--. (/_\) (•.•) >/ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Slap ارسال شده در July 4, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در July 4, 2023 در در ۱۴۰۲/۳/۲۱ در 15:23، iAmirAbbas گفته است: اونی که اولش ولکام داد هروئین میزنه اینو بزاریم تو سرور یارو میترسه نمیاد بنازم قشنگ بود بیته خوبی داشت 1 نقل قول مدیر کل؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ijoker ارسال شده در October 12, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 12, 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۶ در 20:28، AmirHessaM گفته است: سلام خدمت دوستان. من یک اهنگ ورود به بازی جدید ساختم خواستم بگم اگه امکانش هست به دست ArSaCiA برسه. کلیک برای مشاهده فایل Mp3 هم هست اکر لازم بود بگید ارسال کنم. ممنون @ArSaCiA عالی ولی اگه همین موزیک با ولکام خود ارساکیا باشه خیلی زیبا تر میشه در ۱۴۰۲/۳/۲۲ در 01:53، iAmirAbbas گفته است: اونی که اولش ولکام داد هروئین میزنه اینو بزاریم تو سرور یارو میترسه نمیاد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KrillZ ارسال شده در October 14, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 14, 2023 در ۱۴۰۲/۳/۱۶ در 21:28، AmirHessaM گفته است: سلام خدمت دوستان. من یک اهنگ ورود به بازی جدید ساختم خواستم بگم اگه امکانش هست به دست ArSaCiA برسه. کلیک برای مشاهده فایل Mp3 هم هست اکر لازم بود بگید ارسال کنم. ممنون @ArSaCiA خوب بود افرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ArmouR ارسال شده در October 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 16, 2023 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigga ارسال شده در October 23, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در October 23, 2023 کله کار اصلا شبیه آهنگ های GTA نبود و اون Welcome اولش خوب نبود نقل قول نیازی به پرواز نیست همین پایین بالاتر از خیلیا ایم ♥(っ◔◡◔) 𝓝𝓪𝓽𝓲𝓸𝓷𝓪𝓵 𝓖𝓾𝓪𝓻𝓭 ♥ ☢ 𝐧𝐈𝐠Ĥt ς𝕣𝕒𝓏𝓲ⓔ𝐬 𝓕𝕒мI𝕝𝐲 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.