Marcello ارسال شده در December 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 12 ساعت قبل، KhodeNaji گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون بنده رو با M4 کیل کردن که یک عدد اخطار اقلیت دریافت میکنند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: درود شکایتم رو از JIMAX پس میگیرم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در December 16, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 16, 2023 @KhodeNaji با سلام شکایت شما به درخواست خودتان در شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeniorBlack ارسال شده در December 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2023 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من و دوستم درحال متریال کار کردن بودیم که ایشون با اسلحه به وسیله نقلیه ما اسیب زد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول Just nothing.... ?? ????: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در December 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2023 @SeniorBlack شکایت شما درحال بررسی میباشد لطفا تا پاسخ نهایی صبور باشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SeniorBlack ارسال شده در December 18, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 18, 2023 5 دقیقه قبل، Conor گفته است: @SeniorBlack شکایت شما درحال بررسی میباشد لطفا تا پاسخ نهایی صبور باشید! اضافه میکنم ایشون در نزدیکی سی ان ان باز با اسلحه به ماشین ها اسیب میزدن ولی برای این مدرکی ندارم نقل قول Just nothing.... ?? ????: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در December 20, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 20, 2023 @SeniorBlack با عرض سلام و درود شکایت شما تایید شد فرد خاطی مجازات شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SladeWilson ارسال شده در December 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من و دوستم داشتیم متریال کار میکردیم ایشون با دوستاش حمله کرد دوستاشو زدیم ولی خودش مارو با تیر زد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول .𝚁𝚎𝚖𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛, 𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SladeWilson ارسال شده در December 21, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 21, 2023 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: من و دوستم داشتیم متریال کار میکردیم ایشون با دوستاش حمله کرد دوستاشو زدیم ولی خودش مارو با تیر زد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول .𝚁𝚎𝚖𝚎𝚖𝚋𝚎𝚛, 𝙼𝚎𝚝𝚊𝚕 𝙼𝚞𝚜𝚝 𝙱𝚞𝚛𝚗 𝙱𝚎𝚏𝚘𝚛𝚎 𝙸𝚝 𝙱𝚎𝚌𝚘𝚖𝚎𝚜 𝚊 𝙱𝚕𝚊𝚍𝚎 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در December 22, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 22, 2023 با سلام @Deathstrokee شکایت شما رد شد زیرا مدارک کافی نمیباشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
NightLight ارسال شده در December 31, 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در December 31, 2023 عکس سایز کوچک شما از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک کسی که از او شکایت دارید از "اطلاعات کاربری" از طریق کنترل پنل: • عکس سایز کوچک از "اطلاعات کاربری" از شاهدین از طریق کنترل پنل: - • توضیحات: فحاشی • مدارک (فیلم یا عکس):https://s30.picofile.com/file/8471050826/Voice_2023_12_31_14_25_41_agrec.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheEazyE ارسال شده در January 1 اشتراک گذاری ارسال شده در January 1 @NightLight شکایت شما درحال بررسی میباشد لطفا تا پاسخ نهایی صبور باشید! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KeLSieR ارسال شده در January 9 اشتراک گذاری ارسال شده در January 9 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: •عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM و ایجاد مزاحمت من در خانه ام بودم و آمد کیل ام داد هعی اسپان میشدم میزد تویه ss معلوم است که فرد داخل خانه من من را کیل میداد . • شاهد ها: ---- • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول 𝓜𝔂 𝓪𝓬𝓬𝓸𝓾𝓷𝓽 یکم تنها بمونید مرد شید شهر پر شده از ماشینای مهریه ای لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maeve ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشوم به من گفتن نوب • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radahn ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 @SMarTySبا سلام و احترام شکایت شما درحال بررسی میباشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Terrorism ارسال شده در January 11 اشتراک گذاری ارسال شده در January 11 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ادب شما نشانه شخصیت شماست . • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: مدارک برای لیدر @MohammadAmir ارسال شد . نقل قول 彡 بهت احترام میزارن چون با ما دیدنت 彡 ☠ ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ TerroR ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ ☠ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ ♛ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Maeve ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 در ۱۴۰۲/۱۰/۲۱ در 13:59، MohammadAmir گفته است: @SMarTySبا سلام و احترام شکایت شما درحال بررسی میباشد لطفا برسی کنید نقل قول ParchaM DasTaMe PadeSha West لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Radahn ارسال شده در January 12 اشتراک گذاری ارسال شده در January 12 @OPeRaL با سلام و احترام شکایت شما رد شد. فرد در فکشن حضور ندارد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Nigger ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: دردود. من رفتم به یک نفر repair بدم و spreaderهم اونجا بود و منو کیل کرد و وقتی ظرف دوباره درخواست مکاینیک داد رفتم و دوباره کیل کرد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
BardiaRs ارسال شده در January 23 اشتراک گذاری ارسال شده در January 23 (ویرایش شده) @AliDigger شکایت شما رد شد. مدارک شما کافی نیست. ویرایش شده January 23 توسط BardiaRs نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
alirezaee ارسال شده در January 31 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: واقعا اگه سرور قانون داره و ادمین های محترم و لیدر محترم عدالت حالیشون هست این شخص با این تربیت خانواده و شعور و شخصیت نباید داخل GS حضور داشته باشن خواهش میکنم رسیدگی کنید من حرفی نزدم چون میدونستم قانون باهاش برخورد میکنه. الان نرین یه اخطار اقلیت بهش بدین و تموم بشه این شخص اگر صلاح میدونید باید اخراج بشه چون بدون هیچ ترس و باکی به صورت آزادانه توهین میکنن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://https://uploadkon.ir/uploads/328431_24فیلم-۱-من.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در January 31 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31 با سلام خدمت شاکی محترم @alirezaee شکایت شما تایید شد و بازیکن مورد نظر با 80FP از اقلیت اخراج شدند! 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SaLiOne ارسال شده در February 5 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: DM on Rob • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://s30.picofile.com/file/8472238692/Gta_Sa_2024_02_05_15_24_31_987_1.m4v.html ویرایش شده February 5 توسط SaLiOne 1 نقل قول 【F】【F】【F】 ••¤(`× ?*?? ???? ??????? ×`)¤•• لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Schizo ارسال شده در February 5 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون توهین کرده و یچیزی مثل همین توهینو قبلا کردم Endway بنم داد و از Kamyab پرسیدم گفت درست بن شدی • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
50CENT ارسال شده در February 5 اشتراک گذاری ارسال شده در February 5 با سلام @SaLiOne, @Schizo شکایات شما در حال بررسی است ... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ShibeMarG ارسال شده در February 19 اشتراک گذاری ارسال شده در February 19 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تهمت زدن به داشتن چیت • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: https://forum.arsacia.ir/topic/28-گزارش-اعضا/?do=findComment&comment=497371 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.