Milad1118 ارسال شده در May 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2020 عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: با سلام این لینکی که گذاشتم این پایین همون فیلمی هست که c]ocain] با استفاده از همین فیلم از من شکایت کرده همین طوری که تو فیلم معلومه و همون طور که میدونید تهمت cheat زدن مجازاتش اخراج از اقلیت با fp80 است و اگر دقت کنید به به من فوش با شدت بالا داده که مساوی است با زبان ناپسند. تو این فیلمی که پلیر c]ocain] یا همان sub leader gsf گرفته من در این قسمت باگ شده بودم نمیتونستم هلکوپتر شخصی ایشونو ببینم حتی اسیب جدی به هلکوپترش وارد نشده لطفا پیگیری کنید چون این حرکات نه تنها در شایسته sub leader نیس بلکه شایسته عضویت در دسته متوسط هم نیست و من از ایشون معذرت خواهی کردم و بهشون گفتم که باگ شده بودم اینم با mp4 واستون فرستادم با تشکر • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://8upload.ir/uploads/f228501696.mp4 http://8upload.ir/uploads/f30193694.mp4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vahidkorde ارسال شده در May 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 8, 2020 @Milad1118 ببینید اول اینکه timestamp شما خاموشه و زمان گفتن اون جمله معلوم نیست.دوم اینکه اگر هم روشن بود شواهد کافی از اینکه چیتر رو با شما بوده یا تهمت چیت به شخص شما زده باشه نیست پس شکایت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Milad1118 ارسال شده در May 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: همه توضیحات در مدارک مشاهده میکنید • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
barxakhy ارسال شده در May 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون و دوستش خیلی بی دلیل به من فوش میدادن همه چی مشخصه تو عکس لطفا طبق قوانین برخورد بشه. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Vahidkorde ارسال شده در May 9, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 9, 2020 @barxakhy @Milad1118 شکایت شما پذیرفته شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anticheat ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این آقا به مادرم حرف زد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/zxwthw7axo41/sa-mp-010.png.htm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Aminw ارسال شده در May 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 20, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @xxxmmdkhatar بازیکنی که از او شکایت دارید, دیگر عضو فکشن نیست. نقل قول ...Be Patient رفیق پرچممون بالاست, بقیه هم میتونن با میلش بازی کنن... ...Revenge isn't in my plans. You will fuck yourself on your own انقام تویِ برنامه من نیست. تو خودت خودتو به گند میکشی... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anticheat ارسال شده در May 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/fd84dx86fl9k/sa-mp-024.png.htm در در ۱۳۹۹/۲/۳۱ در 13:52، xxxmmdkhatar گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: این آقا به مادرم حرف زد • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/zxwthw7axo41/sa-mp-010.png.htm شکایت پس میگیرم. در در ۱۳۹۹/۳/۱۱ در 12:40، xxxmmdkhatar گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/fd84dx86fl9k/sa-mp-024.png.htm شکایت پس میگیرم. شکایت پس میگیرم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در May 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در May 31, 2020 در 2 ساعت قبل، xxxmmdkhatar گفته است: شکایت پس میگیرم. شکایت پس میگیرم. @xxxmmdkhatar بنا به گفته خودتان شکایت شما رد شد. نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در June 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Civil attack and civil murder • شاهد ها: No-one • مدرک/عکس یا فیلم: 1 2 3 نقل قول .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anticheat ارسال شده در June 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم:http://uplod.ir/2m1gw7qu07in/sa-mp-027.png.htm نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
FareWell ارسال شده در June 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 با سلام خدمت فرد بیکار @xxxmmdkhatar من با تو نبودم و با ادمایی مثل تو ام شوخی ندارم با رفیقم بودم که اونشم به تو اصلا مربوط نیست یک عکس بده که حداقل من تو اون عکس باشم /Timestamp هم که فعال نیست وقعا نمیدونم با چه امیدی اومدی شکایت نقل قول Forgiving someone is easy, trusting them again not بخشیدن آدم ها راحته اما اعتماد کردنِ دوباره نه! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در June 2, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 2, 2020 @MHT شکایت شما پذیرفته شد, فرد خواطی مجازات شد. نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThePunisheR ارسال شده در June 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تهمت توهین کردن و دادن FW نابجا ایشون میگن من بهشون گفتم گاو یا به فینگیلیش gav و به من FW دادن در حالی که تویه عکسی که خود ایشون فرستادن معلومه که من گفتم ay bav یا مخفف همون "ای بابا یا ای باو " که تو فارسی هم میگن و اصلا نگفتم gav و حتی اینو یه بچه هشت ساله هم میتونه با دیدن این عکس تشخیص بده و FW دادن اشتباه محض عه. • شاهد ها: ندارم . • مدرک/عکس یا فیلم: عکسی که ایشون فرستاده و تهمت واضحه ، من اصلا نگفتم گاو. نقل قول Alive For National Guard لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ThePunisheR ارسال شده در June 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2020 ضمنن علاوه بر این تهمت این ss ها نشون میده که خود ایشون اینبار میگه بخاطر اینکه 2 بار تو وار خودی رو زدی بهت fw دادم . که اولا من یبار غیر عمد خودی رو زدم که منظورش خودشه . من از عمد اومدم زدمش ؟ وقتی 20 نفر تو یه خط هستن من دارم یه نفر رو میزنم ایشون حرکت میکنه تو خط من وایمیسه تقصیر منه ؟ من فقظ 1 بار ایشون رو (عیر عمد) زدم و اونم همین وقتیه که توضیح دادم و ضمنن hp ایشون انقد کم بود که اگه یه jump میزد قطعا میمرد و این FW هم واقعا نا عادلانست . دوما : بخاطر خودی زدن اونم غیر عمد FW نمیدن . اینم مدارک : نقل قول Alive For National Guard لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در June 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2020 @xxxmmdkhatar ایشون ادعا دارند که با شما نبودن و در SS شما هم مشخصه که با شما نبودن, با این حال آیا باز هم تمایل به شکایت دارید؟! نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anticheat ارسال شده در June 3, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 3, 2020 در در ۱۳۹۹/۳/۱۴ در 23:37، Abner گفته است: @xxxmmdkhatar ایشون ادعا دارند که با شما نبودن و در SS شما هم مشخصه که با شما نبودن, با این حال آیا باز هم تمایل به شکایت دارید؟! با توجه به مذرت خواهی ایشون شکایت پس میدام. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در June 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 4, 2020 در 13 ساعت قبل، xxxmmdkhatar گفته است: شکایت پس میدم. رد شد. نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SheyTaN ارسال شده در June 6, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 6, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین • شاهد ها: ندارم • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در June 8, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 8, 2020 @makanfaraji1384 شکایت شما رد شد. @TheVisage لطفا صبور باشید, در حال بررسی... @TheVisage شکایت شما پذیرفته شد, فرد خواطی مجازات شد. نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Tupac ارسال شده در June 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 12, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: Attack civil و ایجاد مزاحمت • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول .R. I. P لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Anticheat ارسال شده در June 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 13, 2020 با سلام شما در کار دسته متوسط دخالت میکنید من اصلا کاری به شما نداشتم و آمده بودم دسته متوسط های که در انجا بودن رو بکشم و شما میامدین به جلوه ی من و من قصده DM و DB نداشتم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AbneR ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 @Gloomy شکایت شما پذیرفته شد, فرد خواطی مجازات شد. نقل قول هَرکه زَخمَش بیش, گَنگَش بیشتر... -------------------------------------------------------------------------------------- Without any Feelings لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
maragoon ارسال شده در June 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 14, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اتک به سیویلین • شاهد ها: فقط فیلم • مدرک/عکس یا فیلم:http://s13.picofile.com/file/8400078068/gta_sa_2020_06_15_01_51_03_115.rar.html نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sadman ارسال شده در June 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در June 15, 2020 در 12 ساعت قبل، maragoon گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: اتک به سیویلین • شاهد ها: فقط فیلم • مدرک/عکس یا فیلم:http://s13.picofile.com/file/8400078068/gta_sa_2020_06_15_01_51_03_115.rar.html تو فیلمی که میفرسـتم از تاریخ و زمانش مشخصه که اونا اول منو کشتن و کاری که کردم باهاشون فقط دفاع از خودم بود http://s12.picofile.com/file/8400125118/M6edIKMG4GIA4o0QR27YEAk2RX59wH_1399_03_26_01_44_29.mp4.html در 20 دقیقه قبل، sadman گفته است: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.