amoAMIR ارسال شده در January 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایجاد مزاحمت از دو بازیکن دمه مات دلیور یا مات گت وامیسن نمیزارن کسی ما ت گت یا ما دلیور کنه • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم:http://s7.picofile.com/file/8385484042/avc_gta_sa_2020_01_20_15_32_39_226.mp4.htmlhttp://s6.picofile.com/file/8385484092/sa_mp_020.png نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
JayDeN ارسال شده در January 20, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 20, 2020 @DarKStaR در مدرک ارسالی شما معلوم نیست که HotBoy با شما بوده شاید با دوستش در حال شوخی یا جر و بحث بوده شکایت شما رد شد. @amoAMIR هر دسته متوسط در هر 30 دقیقه سه بار میتونه یک دسته متوسط دیگه رو kill بده شکایت شما رد شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
mahdistr ارسال شده در January 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: زبان ناپسند. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
iSauron ارسال شده در January 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 25, 2020 @mahdistr با سلام، اول اینکه TimeStamp/ شما غیر فعال میباشد و دوم اینکه بنده با دوستم بودم و وقتی به شما چیزی نگفتم چرا بی مورد شکایت میکنید؟! اگر مدارک بیشتر دارید ارائه دهید شاید تونستید مجازات کنید.. بدرود نقل قول ? ???? ?? ???? ????? ??? ?? ??? ??? ?? ?????? ??????'? ??? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
HadiNT ارسال شده در January 26, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 26, 2020 @mahdistr مدارک کافی نیست؛ شکایت شما رد شد. نقل قول Hadi NT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
DrDep ارسال شده در January 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: تهمت به چیت • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده January 27, 2020 توسط MaNIam نقل قول در تاریخ بنویسید مارو در اذان صبح اعدام می کنند در اذان شب به گلوله می بندند کسانی که خدایشان رحمان پیامبرشان مهربان و امامشان مظلوم بوده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Dr.Dep.png http://agsa.arsacia.ir/players/bars/_FaRZaD.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Major ارسال شده در January 27, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 27, 2020 سلام خدمت شاکی محرم @MaNIam شکایت شما رد شد, زیرا: در مدرک فرستاده شده شما TommyShelby نه به کسی تهمت زدند و معلوم نیست که با با شما بودند یا فرد دیگری. با این حال به بازیکن نام برده اخطارات لازم داده شد اگر مدرک بیشتری دارید در همین قسمت ارسال کنید! نقل قول !Do not judge me !You do not live out of the half of what I've been doing well لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Ravager ارسال شده در January 29, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 29, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین شدت بالا که توی مدارک مشخصه و طبق قوانین 80fp باید بشن ایشون • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: در ۱ ساعت قبل، alireza07 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: توهین شدت بالا که توی مدارک مشخصه و طبق قوانین 80fp باید بشن ایشون • شاهد ها: - • مدرک/عکس یا فیلم: شکایتم رو پس میگیرم ویرایش شده January 29, 2020 توسط alireza07 نقل قول من همینم که هستم نمیخوره نصیحت به دردم لوتیم عقیدم یه لبخند بقیه رو نبینم بترسن عا... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
KhonTKaR ارسال شده در January 31, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در January 31, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @alireza07 بازیکن مورد نظر دیگر در این اقلیت حضور ندارند. شکایت شما رد شد. نقل قول مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند... انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند! چارلی چاپلین SƚɾαɳGҽBσყ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Smart ارسال شده در February 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایجاد مزاحمت • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: ویرایش شده February 4, 2020 توسط Smart نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Father ارسال شده در February 4, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 4, 2020 درود . شکایت شما رد شد . اعضایه دسته متوسط دارای حق حمله به یکدیگر هستند . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Beigi ارسال شده در February 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 11, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: سلام. ایشون تو پیامک بی احترامی و فحش داده است. لطفا رسیدگی شود. • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- .Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness داشتن قلبی رئوف در این دنیای بی رحم یک جراته، نه یک نقطه ضعف. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- مخفی کننده http://agsa.arsacia.ir/players/bars/Beigi.png لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Father ارسال شده در February 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 13, 2020 @NimaB شکایت شما پذیرفته شد اما با توجه به ناقص بودن اشکال کلمات در SMS و صحبت های ناقص ممبره GSF مجازاته تمسخر و بی احترامی در نظر گرفته شد که اخطاره لفظی است. فرد مورد نظر یک AV دریافت کرد و اخطارات لازم داده شد. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
TheOlDGunner ارسال شده در February 23, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 23, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: بنده موقع وار این اقلیت در شهر LS بودم در صورتی که وار در LV بود و بر اساس باگی که دو دسته متوسط بیرون تورف همدیگر رو بکشن امتیاز کم و زیاد میشه پلیر ChiliBoy در شهر LS من رو کشت و ساب لیدر ما گفته من بیرون تورف کردم چون وقتی CheckActivity زد تعداد دفعات مردنم 1 بود. بر اساس قوانینی که توی فروم هست اگر فرد بیرون تورف کنه دفعه اول Fw و دفعه دوم Fp80 میشه. تازه بنده بیرون تورف هم نکردم ایشون منو Fp80 کرده! • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
SalkhordeyeMariz ارسال شده در February 25, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در February 25, 2020 شاکی محترم @TheOlDGunner، شکایت شما در حال بررسی میباشد. لطفا صبور باشید. نقل قول .Sometimes we perceive things as what we want them to be instead of what they actually are لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sotvan1 ارسال شده در March 10, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 10, 2020 • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: 1-ایشون اول خلاف میان میخورن به من 2- لاستیک من رو میزنن و ایجاد مزاحمت میکنن • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: http://uupload.ir/view/ik0q_gta_sa_2020-03-10_19-47-53-662_00_00_00-00_00_04.mkv/ نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ParsaBarfehie ارسال شده در March 11, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 11, 2020 با سلام خدمت شاکی محترم @amirkia2000 در فیلم شما معلوم نیست که بازیکن مورد نظر خلاف می اید بنابراین شکایت اول شما رد شد! اگر مدرک دیگری درباره ی این موضوع دارید در همین قسمت بفرستید. و اما به دلیل ایجاد مزاحمت و پنچر کردن لاستیک ماشین شما, بازیکن مورد نظر یک اخطار اقلیت دریافت کردند! بنابراین شکایت دوم شما تایید شد. 1 نقل قول واسه شاخ بودن نیازی نیست گرگ باشی تو خودت باش من گرگ صدات میکنم... _____________________________________________ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sotvan1 ارسال شده در March 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2020 (ویرایش شده) • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون خونه جلوی خونه من رو رنت کرده و بیشتر از 3 بار مزاحمت ایجاد میکنند نقل قول نکته: ایجاد مزاحمت بر روی اعضای دسته ویژه و سایر اقلیتهای دسته متوسط مجاز می باشد (حداکثر کشتن 3 نفر در 30 دقیقه) • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: این فیلم 3 کیل ایشون http://uupload.ir/view/uvmv_gta_sa_2020-03-12_23-35-26-047_00_01_05-00_01_40.mkv/ این فیلم هم 2 کیل دیگهhttp://uupload.ir/view/duc0_gta_sa_2020-03-12_23-37-20-670_00_02_24-.mkv/ بنده در همه حالات در حال دفاع از خود بودم چون ایشون بیرون خونم بوده و تا میومدم میزدن که حتی اخرین کیل در فیلم دوم هم مشخصه که بنده حمله ای نکردم درخواست مجازات مربوطه را دارم نقل قول 2. ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان ایجاد مزاحمت برای بازیکنان و کارکنان به هر نحوی (DM یا DB) ممنوع است (مجازات: Faction Warn) اگر کسی به شما حمله کرد، ابتدا مدارک و شواهد مورد نظر را جمع آوری کرده و سپس اقدام به دفاع از خود کنید. نکته: ایجاد مزاحمت بر روی اعضای دسته ویژه و سایر اقلیتهای دسته متوسط مجاز می باشد (حداکثر کشتن 3 نفر در 30 دقیقه) همچنین از لیدر محترم GSF تقاضای اموزش و گوشزد کردن قانون به ممبر های خود در جلسات هفتگی رو دارا هستم چون شکایت چند روز پیش من در رابطه با DM یکی از ممبر هاتون رو میتونید در همین تاپیک ببینید و من الله توفیق ویرایش شده March 12, 2020 توسط amirkia2000 نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
Godofwar ارسال شده در March 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2020 (ویرایش شده) سلام من هم مثل اقایه امیر از این بازیکن زیاد راضی نیستم اومدند میگن بیا دوئل. دوئل کردیم مرده کال داده ۱۱۰ خب داداش گلم عرضه دوئل نداری یا نکن یا اگه دوئل میکنی کال نده هرکس راه ندید ایشون تا ۱ هفته پیش میرفت پیش roblfg ها میگفت راب میرین میگفتن اره میگفت الان به ان جی میگم میرفت میگفت پول میگرفت کسی که نه جنبه داره نه عرضه گانری که کال میده نباید بیاریدش وقتی از کسی پایین تریم قبول کنیم عددی نیستیم برای بعضیا ویرایش شده March 12, 2020 توسط godofwar84 غلط املایی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sotvan1 ارسال شده در March 12, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 12, 2020 (ویرایش شده) در 17 دقیقه قبل، amirkia2000 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون خونه جلوی خونه من رو رنت کرده و بیشتر از 3 بار مزاحمت ایجاد میکنند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: این فیلم 3 کیل ایشون http://uupload.ir/view/uvmv_gta_sa_2020-03-12_23-35-26-047_00_01_05-00_01_40.mkv/ این فیلم هم 2 کیل دیگهhttp://uupload.ir/view/duc0_gta_sa_2020-03-12_23-37-20-670_00_02_24-.mkv/ بنده در همه حالات در حال دفاع از خود بودم چون ایشون بیرون خونم بوده و تا میومدم میزدن که حتی اخرین کیل در فیلم دوم هم مشخصه که بنده حمله ای نکردم درخواست مجازات مربوطه را دارم همچنین از لیدر محترم GSF تقاضای اموزش و گوشزد کردن قانون به ممبر های خود در جلسات هفتگی رو دارا هستم چون شکایت چند روز پیش من در رابطه با DM یکی از ممبر هاتون رو میتونید در همین تاپیک ببینید و من الله توفیق کیل بعدی-به تایم ها توجه کنید ویرایش شده March 12, 2020 توسط amirkia2000 نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در March 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2020 درود | @amirkia2000 مدارک شما رو به دقت چک کردم ابتدا باید 5مورد رو به شما گوشزد کنم و در پایان نتیجه رو میگم 1- شما هنگامی که قصد شکایت از یک بازیکن به جرم DM رو دارید باید /Whokill خودتون رو روشن بزارید که در مدارک شما رویت نشد 2- از 5 کیلی که شما اشاره کردید من فقط 3تاشو میتونم تایید کنم چون بقیه معلوم نیست که شما از کجا دارین Damage میشید! 3- خونه ای که شما مدنظرتونه از خود بازیکن هست و با اکانت مولتیشون خریداری کرده! به قصد مزاحمت نیومده که Rentroom کنه 4- شما خودتون 10 دقیقه قبل از این ماجرا پیشنهاد دادید که دم خونتون DM راه بندازید (یا به گفته خودتون محله رو تبدیل به Paintball) کنید ! (مدارک در صورت لزوم ارسال میشه) 5- شما در تمامی فیلم ها از خودتون دفاع کردید و حق دفاع داشتید و من متوجه نمیشم که چرا این شکایتو مطرح کردین! در نتیجه شکایت شما به علت فقدان مدرک رد شد. موفق باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sotvan1 ارسال شده در March 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2020 در 22 ساعت قبل، amirkia2000 گفته است: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شما: • عکس از اطلاعات کنترل پنل شخصی که می خواهید گزارش دهید: • توضیحات: ایشون خونه جلوی خونه من رو رنت کرده و بیشتر از 3 بار مزاحمت ایجاد میکنند • شاهد ها: • مدرک/عکس یا فیلم: این فیلم 3 کیل ایشون http://uupload.ir/view/uvmv_gta_sa_2020-03-12_23-35-26-047_00_01_05-00_01_40.mkv/ این فیلم هم 2 کیل دیگهhttp://uupload.ir/view/duc0_gta_sa_2020-03-12_23-37-20-670_00_02_24-.mkv/ بنده در همه حالات در حال دفاع از خود بودم چون ایشون بیرون خونم بوده و تا میومدم میزدن که حتی اخرین کیل در فیلم دوم هم مشخصه که بنده حمله ای نکردم درخواست مجازات مربوطه را دارم همچنین از لیدر محترم GSF تقاضای اموزش و گوشزد کردن قانون به ممبر های خود در جلسات هفتگی رو دارا هستم چون شکایت چند روز پیش من در رابطه با DM یکی از ممبر هاتون رو میتونید در همین تاپیک ببینید و من الله توفیق با سلام شما 3 کیل که تایید میکنید 2 اسکرین دیگر با whokill بنده ارسال کردم که اگه تایم هارو ببینید متوجه میشید 2+3 که تایید کردید میشه 5 زیر نیم ساعت اما مورد بعدی من هرگز چنین پیشنهادی ندادم و درخواست ارایه مدرک راجب این اتهام رو دارم شما 2 عکس که بنده مجدد گذاشتم رو اصلا راجبش چیزی نگفتید لطفا درست رسیدگی فرمایید من هرگز چنین چیزی نگفتم که محله PB بشه و ... نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
End ارسال شده در March 13, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 13, 2020 @amirkia2000 | شکایت شما در حال بررسی است.لطفا در 24 ساعت آتی پستی ارسال نکنید جواب قطعی رو همینجا بهتون میگم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
sotvan1 ارسال شده در March 14, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 14, 2020 (ویرایش شده) با سلام با توجه به استعفا لیدر مربوطه درخواست رسیدگی دارم @Markeloff ویرایش شده March 14, 2020 توسط amirkia2000 نقل قول هیچ ظلمی را بی پاسخ نمیگذارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
AliAgent ارسال شده در March 15, 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در March 15, 2020 @amirkia2000 با سلام، شکایت شما پذیرفته شد! بازیکن Marshmello یک عدد اخطار اقلیت (Faction Warn) دریافت کردند، موفق و پیروز باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید.
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.